< Tilbage

Klar til Hingstekåring i Herning!07-03-2017 - 12:35

Vi glæder os til at komme til Herning og fremvise vores veloplagte hingste og sportsheste og få en snak om avl og sport.

Med os i år bringer vi 10 heste, heraf 2 nye 3 års hingste til kåring, avlshingstene Favorit Ask, Ci Ci Senjor Ask, Cornettino Ask, Humberto Ask, Cyrano Ask og Frontier Ask. Herudover skal 2 konkurrenceheste gå CSI stævne.

 

Vil du gerne have vejledning omkring hvilken hingst, der kunne passe sammen med din hoppe eller høre nærmere omkring vores heste er du velkommen til at kontakte vores meget erfarne avlsrådgiver Kaj Rosenlund tlf. +45 40 46 50 95, Jørgen K. Hansen tlf. +45 23 47 42 23 eller Kurt Karmuk tlf. +45 21 75 94 23

Tidsplan

Er du interesseret i at vide hvornår vores heste skal fremvises på diverse baner i Herning kan du følge en tidsplan på vores facebook side Stutteri Ask A/S som dagligt vil blive opdateret.

Herunder ses hvilke heste der kommer til start i Herning.

 

 


 

 

Avlshingstene

Ci Ci Senjor Ask

Ci Ci Senjor Ask er Stutteriets pt. mest vindende avlshingst. Han har de sidste år vist sin enorme kapacitet og forsigtighed ved at vinde springklassen i det store gallashow. I år kommer han ikke til start i Gallashowet, men skal i stedet konkurre i det store 3-stjernet CSI stævne.

Læs mere om Ci Ci Senjor Ask her

 

Humberto Ask

Humberto Ask vil af Karen Møller Rohde blive fremvist i præsentationsklasserne i Herning.

Læs mere om Humberto Ask her


Cornettino Ask

Cornettino Ask vil med sin faste rytter Karen Rohde blive fremvist i CSI* Big Tour samt præsentationsklasserne i Herning.

Læs mere om Cornettino Ask her

 

Favorit Ask

Den smukke avlshingst har gjort sig særligt bemærket med sine første årganges ekstra ordinære resultatet. I år deltager han ikke selv i konkurrence klasserne, da han har været skadet, men kan opleves i stalden fredag til søndag. 

Læs mere om Favorit Ask her 

 

Cyrano Ask

Cyrano Ask er en springhingst af super kvalitet, han springer med overlegen kapacitet, stor forsigtighed og har bestemt magt over forhindringerne, Han er vel galopperende og meget ridbar - Han har alt det man kan ønske sig i en moderne spring hest. I efteråret vandt han materialeprøven og stiller I år til færdig kåring.  

Læs mere om Cyrano Ask her


Frontier Ask

Frontier Ask er usædvanlig smuk, velgående, ridbar og ikke mindst velspringende! Han var i 2016 udstationeret i Sverige hvor han var i top 10 over mest benyttet springhingste. I efteråret bestod han materialeprøven og stiller I år til færdig kåring.  

Læs mere om Frontier Ask her

 

 

3 års hingste

Med os i år har vi to nye skud på stammen til hingstekåring. Begge hingste har vi høje forventninger til, og de kommer begge ud af særdeles præstationsstærke afstamninger.

 

Kanango Ask

Kannan / Quick Star / Acoord II

Kanango Ask er kåret i Holsten, Oldenborg og Oldenborg International og stiller nu til kåring i Dansk Varmblod.

"En hingst af udsøgt international springafstamning med muligheder for den helt store sport" var ordne fra dommerne ved kåringen i Holsten 2016 og det er bestemt også vores vudering. En hingst med et ekstraordinært spring og en særdels god ridbarhed lover godt for fremtiden.

Læs mere om Kanango Ask her

 

 

Fidelio Ask

Favorit Ask / CI Ci Senjor Ask / Carthago  

Fidelio Ask er en springhingst af super kvalitet, han springer med overlegen kapacitet, stor forsigtighed og har bestemt magt over forhindringerne, Han er vel galopperende og meget ridbar - Han har alt det man kan ønske sig i en moderne spring hest.

Hans mor er søster til Fendi Ask, der har vundet DRF's 4 og 5 års championatsfinaler samt Unghestechampionatet sidste år og blev yderlig placeret i 5 års finalen ved UVM. Både mormor og mormorsmor har gået international Grand Prix.

 

 


 

Konkurrence heste

Fendi Ask

Favorit Ask / Carthago / Voltair

Fendi Ask er kåret i SRDH med årets højeste afprøvningsresultat 2014. Hun vandt i 2015 DRF finale for 4 års. I 2016 vandt hun Unghestechampionatet, DRF finale for 5 års heste og var placeret i finalen ved UVM og kommer nu til start i det internationale CSYH i Herning. 

 

Valerie Ask

Larimar / Quite Capitol / Concerto II

Den nu 7 årige hoppe er B-hest i springning og kåret i RDH og mor til årets 2 års hoppe 2016 Valentina Ask e. Ci Ci Senjor Ask. Hun kommer med Karen til start i CSI*.

 

 

 


 

Læs mere om hingstekåring og Herning Horseshows her

 

VI SES I HERNING!

 

 

< Tilbage