DVE 1010 - Født 2006 - 170 cm i stg.

Cassini I Capitol I Capitano
Folia
Wisma Caletto II
Prisma
Penelope I Contender Calypso II
Gofine
Himalaja Lord
Blinke

Bedækningspris: 1. rate = kr. 3.000,- + moms. 2. rate = kr. 4.500,- + moms


 

Ci Ci Senjor Ask

  • Elitehingst
  • Fløjhingst i Herning 2010
  • Hele otte 9-taller ved materialprøven 2009
  • Far til årets bedste 2 års springhoppe 2012 + 2017
  • Far til 2 kårede hingste og flere medalje hopper i DV
  • Far til bedste danske hest ved UVM 2015


Han er far til flere succesfulde afkom, alene i 2017; championats vinderne i DRF’s 4 og 5 års championats finalerne; Chinett Ask og Calina, Unghestechampionatets vinderen; Calina, Årets springbetonet 2 års hoppe; Tatiana, hoppen med årets bedste afprøvningsresultat ved Eliteskuet; Valentina Ask og havde 2 afkom med ved UVM i Zangersheide; Syvhøjegaards Eyecatcher og Calina.

I 2010 blev han fløjhingst i 4-års holdet og kåret med 9 i helhed.

Kåringsbeskrivelse: Springbetonet, storrammet, højtstillet hingst af fremragende type.
Kønt hoved. Passende lang, velformet og velansat hals.
Lang, skrå skulder. Lang, velmarkeret manke. God albuefrihed.
God overlinie. Smidig lænd. Middellangt, velformet og muskuløst kryds. God lårmuskulatur.
Passende føre og tørre for- og baglemmer.
Særdeles god galop med god balance.
Særdeles god springteknik og meget stor kapacitet.

Kåringskarakterer: 9-8-9-9 7-8 8 9-9 9.

Ci Ci Senjor Ask har også med sin første følårgang levet op til vore forventninger. Føllene er højtstillede og ædle, samt besidder en let og rummelig galop som i dag kræves af den moderne springhest. Som ridehest udviser afkommene stor forsigtighed, kapacitet og god ridelighed.

Ci Ci Senjor Ask var med sin springteknik og kapacitet blandt årgangens bedste hingste ved holstenerkåringen i Neumünster 2008.

Også ved kåring i Dansk Varmblod i Herning 2009, viste Ci Ci Senjor Ask stor springteknik og kapacitet, ved at score to 9 taller hos dommerne.

Ved DV's 35 dages test i 2009 opnåede Ci Ci Senjor Ask ikke mindre end 853 point. Han fik 10 i temperament og 9 i galop, springteknik og kapacitet.

Både som 4 og 5 års var Ci Ci Senjor Ask finaledeltager, og placeret, i DRF's springchampionat. Og som 5 års blev han placeret i finalen i Scandinavian Open, i Falsterbo, Sverige.

Ci Ci Senjor Ask har flere sejre og placeringer i S-springning, og har senest i 2016 placering i en CSI*** Big Tour World ranking klasse.
Ved hingstekåringen i 2016 fik sønnen Cyrano Ask præmiering med karakteren 9,5 for kapacitet, 9 for teknik, 9 for overlinje/bagpart og 9 i helhed.

Ci Ci Senjor Ask fører de ypperste blodlinjer i sine årer som international springhesteavl kan byde på.

Cassini I – Contender – Lord – Landgraf I.
Alle har hver især haft afgørende indflydelse på, at holstenerspringheste er de bedste i verden!
Faderen Cassini I var selv international springhest, først under Bo Kristoffersen og siden under Franke Sloothaak.

Men som avlshingst har Cassini I også formået at løfte den tunge arv efter sin far Capitol I.
Med afkom som verdensmesteren Cumano, europamesteren Eurocommerce Berlin, OL -guldvinderen for hold Carlsson vom Dach, er Cassini I p.t. en af verdens mest succesfulde springhesteproducenter.
Afkommene har hidtil vundet over 1,8 mio. euro på springbanerne.

Også morfaderen Contender er en exceptionel avlshingst. Med over 100 kårede sønner og afkom der på konkurrencebanerne har vundet over 4 mio. euro, så er han jo en levende legende! Montender/Marco utscher,
Checkmate/Meredith Michaels-Beerbaum og Collin/Toni Hassmann, bare for at nævne nogle få Contender-afkom der p.t. gør sig i sporten. Lord og Landgraf I i tredje og fjerde generation har haft historisk betydning for avl af springheste i hele verden!

Hoppestammen 5421 går tilbage til hoppen Omara e. Logenschliesser, der via hoppen Balade og hendes datter Juvel, har givet særdeles gode hingste i den tyske hannoveraneravl såsom:

Don Bosco, Don Crusador, Hohenstaufen, Ramiro’s Bube og Ramiro’s Son. Balade er også bedstemor til holstenerhingstene Reichsgraf, Risotto og Quebeck. Hingstene Cantares, Codex, Landcassini, Camerino, Corpino m.fl. er alle ud af samme familie som Ci Ci Senjor Ask.

De internationale springheste Calaro/Geir Gulliksen, Quebec/Bernado Alves og Accobada/Torben Köhlbrandt er ligeledes ud af samme stamme.


Ci Ci Senjor Ask er kåret i Dansk Varmblod, Svensk Varmblod, Oldenburg, Oldenburg International og Holsten.


 

Video af Ci Ci Senjor AskSe Ci Ci Senjor Ask vinde S springklassen ved Hingstekåringen i Herning 2014

 

Billeder af Ci Ci Senjor Ask

Fløjhingst Dansk Varmblod og kåret med 9 i helhed.Fløjhingst Dansk Varmblod og kåret med 9 i helhed.Vinder af Galla-klasse ved Hingstekåringen i Herning 2014 og 2015.
Se video fra 2014, ovenforVinder af Galla-klasse ved Hingstekåringen i Herning 2014 og 2015.
Se video fra 2014, ovenfor

 

Afkom efter Ci Ci Senjor Ask

Calina, vinder af DV's Unghestechampionat 2017Calina, vinder af DV's Unghestechampionat 2017Cyrano Ask, Præmiehingst 2016Cyrano Ask, Præmiehingst 2016