Der kan kun fåes frostsæd efter Humberto Ask fra den 2.-5. august 2018 grundet internationalstævnedeltagelse i Holland

DVH 1236. Født 2012. 168 cm i stg.

Cornet Obolensky Clinton Corrado I
Urte I
Rabanna v Clost Heartbreaker
Holivea v Clost
Iza van Seven Oaks Lazio Lancer II
Cessaria
Fleur Chin van Seven Oaks Chin Chin
Rapide H

Bedækningspris: 1. rate = kr. 3.000,- + moms. 2. rate = kr. 4.500,- + moms


 

Humberto Ask

  • Eneste kårede Cornet Obolensky søn i Danmark
  • Kåret i DV, O.S. og KWPN
  • Nr. 2 ved 70 dages test i KWPN
  • Nr. 2 ved DRF's championatsfinale for 5 års heste

Humberto Ask er med sin afstamning særdeles interessant for de danske avlere.

Han er eneste kårede søn i Danmark, der er efter Cornet Obolensky, som helt ekstraordinært er far til tre ud af de fire første placerede heste i årets World Cup finale.
World Cup finalen i Göteborg 2016, blev vundet af Steve Guerdat på Corbinian. Nummer tre blev Daniel Deusser på Cornet d'Amour og på fjerde pladsen kom Marcus Ehning på Cornado NRW. Alle tre heste efter Cornet Obolensky.

På morsiden har Humberto Ask de eftertragtede avlshingste Lazio, Chin Chin og Voltaire.
Lazio var som 5 års overbevisende vinder af samtlige klasser ved Bundeschampionatet i 2005 Warendorf. Lazio nedstammer fra den succesfulde Holsteiner hoppestamme 730b, som indeholder Lancer, Cor de la Bryere, Silvester og Raimond.

Chin Chin har haft en meget imponerende spring karriere. I 1988 vandt han fem gange i træk World Cup afdelinger i Nordamerika, samt blev placeret som nummer 6 individuelt ved OL i Seoul. Fire år senere, var han deltager ved OL i Barcelona. I 1990 startede Chin Chin i den første udgave af World Equestrian Games i Stockholm.

Voltaire har også gået International springning i flere år. I 1989 sluttede han sin karriere med en sejr i Grand Prix i Berlin og en anden plads i Grand Prix i Leeuwarden med sin rytter Jos Lansink. Voltaire har over 50 godkendte sønner, med mange afkom på Grand Prix niveau, herunder Finesse, Altaire, Kahlua, Play It Again, Helios, Electro, Kannan, og Especial.

Humberto Ask er første afkom af den 9-årige hoppe Iza van Seven Oaks, som selv går 140 cm klasser internationalt i sporten, mens hans mormor er international konkurrencehest på 150 cm niveau.

Humberto Ask blev nummer to ved den hollandske materialprøve, og ved efterkåringen i Dansk Varmblod fik han følgende bedømmelseskarakter: 8 - 7 - 8 - 8 - 7 - 7.
Brugsegenskaber: Galop: 7,5 - teknik 8,5 - kapacitet 8,5 - helhed 8

Humberto Ask blev yderlig nr 2. til DRF's Championats Finale for 5 års heste på Blue Hors, efter sejr i kvalifikation på Sutteri Ask i forbindelse med Ask Open.

I hans første følårgang hjemme i Danmark var Hobart Ask udtaget til Eliteskuet. Hans afkom har stor udstråling, god galop og selvtillid.


Humberto Ask er kåret i Dansk Varmblod, O.S og KWPN.



 

Video af Humberto Ask


 

Billeder af Humberto Ask

Humberto Ask springer med et kraftfuldt afsæt, og med særdeles god teknikHumberto Ask springer med et kraftfuldt afsæt, og med særdeles god teknikHumberto Ask til kåring i KWPNHumberto Ask til kåring i KWPN