Rolf og Casall Ask - bedste ekvipage i 2014 09-01-2015 - 11:28

Rolf og Casall Ask dominerede de internationale springbaner i året 2014... Læs mere

Glædelig jul og godt nytår 19-12-2014 - 18:13

De bedste ønsker om en glædelig jul og et godt nytår ... Læs mere

3. plads til Rolf og Casall Ask i Geneve 15-12-2014 - 09:15

Både Casall Ask og Unita Ask fik placeringer ved CSI5* stævnet i Geneve i weekenden... Læs mere

Casall Ask Årets Hest i Sverige 28-11-2014 - 13:13

Casall Ask blev i forbindelse med det svenske ryttergalla kåret som Årets Hest 2014 i Sverige... Læs mere

Gode placeringer i Lezno i Polen 25-11-2014 - 12:51

Det blev til flere gode placeringer ved det internationale stævne i Polen... Læs mere

Søren nr. 3 ved Jysk Mesterskab 17-11-2014 - 11:47

Søren og Velerne blev nr. 3 ved det Jyske Mesterskab i Aalborg, og Rikke Thingholm på Le Mans, der er efter Lambrusco Ask, blev Jysk Mester for U18/U21.... Læs mere

Rolf og Casall Ask vinder L.G.C.T. Grand Prix i Doha 15-11-2014 - 23:38

Rolf og Casall Ask gjorde hvad de skulle med en sejr i Doha, men Scott Brash sluttede lige nøjagtig på den fjerde plads, der gav han den samlede sejr i Longines Global Champions Tour, hvor der er en samlet præmiesum på 1 mio. Euro.... Læs mere

Vel overstået Egnethedstest og hoppekåring 11-11-2014 - 08:18

I søndags afholdt DV region 3 både Egnethedstest i springning og hoppekåring på Stutteri Ask... Læs mere

Afkom efter vore hingste gør det godt 07-11-2014 - 13:55

Sejr til 3 års hingst efter Favorit Ask i 35 dages testen. 2½ års efter Favorit Ask stiller til kåring i Oldenburg Springpferde Sølv til 6 års efter Lambrusco Ask ved Norsk Mesterskab... Læs mere

OPDATERET- Rolf og Casall Ask vinder Longines Grand Prix i Equita Lyon og bliver nr. 7 i World Cup kvallifikationen 01-11-2014 - 00:29

Med 19 af verdens bedste ryttere i omspringningen, var der fredag virkelig "kamp til stregen" om første pladsen i den 160 cm store Longines Grand Prix i Lyon i Frankrig. Lørdag blev Clarimo Ask nr. 4 i en 160 cm. og søndag blev Casall Ask nr. 7 i World Cup kvallifikationen.... Læs mere

5. plads til Søren i Grand Prix'en ved JBK 20-10-2014 - 09:06

Søren og Velerne Ask fik en fantastisk flot afslutning på JBK stævnet med en 5. plads i Grand Prix'en... Læs mere

Oplev Rolf ved JBK Horse Shows 10-10-2014 - 11:09

Kom og se Rolf og nogle af hans bedste heste ved CSI*** i weekenden d. 17. - 19. oktober... Læs mere

En super weekend for Rolf i Wien 23-09-2014 - 11:32

Rolf er på anden pladsen i Longines Global Champions Tour inden den afsluttende finale. ... Læs mere

Få gratis billet til JBK-Horseshow i efterårsferien! 18-09-2014 - 08:43

Igen i år har vi et antal billetter til JBK Horseshow i Odense, som vi gerne vil dele ud til de hoppekunder der har benyttet hingste fra Blue Hors eller Stutteri Ask i 2014... Læs mere

4. plads til Rolf og Casall Ask ved VM 08-09-2014 - 09:02

De nåede finalen, men måtte her tage til takke med den ærgelige 4. plads... Læs mere

Rolf og Casall Ask på en individuel 3. plads ved VM i Normandiet 04-09-2014 - 09:06

Fantastisk start på VM for Rolf og Casall Ask med to fejlfrie runder... Læs mere

3 sølvmedaljer og 1 x bedste prøveresultat 02-09-2014 - 09:56

Tre hopper fra Stutteri Ask blev tildelt sølvmedalje ved årets Eliteskue, og Fendi Ask blev kåret som gladeste hest.... Læs mere

23 afkom efter vore hingste til Eliteskuet 28-08-2014 - 09:24

Ikke mindre end 23 afkom efter vore hingste er udtaget til DV's Eliteskue... Læs mere

Sejr til Søren og Velerne på Capacity 25-08-2014 - 10:36

Ved landsstævnet på Capacity Showjumping Center, vandt Søren og Velerne en MA, og Karen og Laurens Ask blev nr. 2 i DRF's springchampionat.... Læs mere

Nyt fra udlandet 25-08-2014 - 09:23

Rolf og Casall Ask er med det svenske hold til WEG i Normandiet.  Calizz Twinn efter Carson Ask gør det fremragende i Sverige.  Hingsteføllet Farrington e. Favorit Ask, bedste springføl i weekenden. ... Læs mere