DVH 1230 | SKIMMEL | F. 2013 | 171 CM

CI CI SENJOR ASK CASSINI I CAPITOL I
WISMA
PENELOPE I CONTENDER
HIMALAJA
HENNA ASK KANNAN VOLTAIRE
CEMETA
HEIDE ASK FREIBUTER
EDELROSE

 Afstamning på Horsetelex Dansk resultatlisteFEI resultatlistePlayliste med videoer på Youtube

- VINDER AF DRF'S 6 ÅRS CHMAPIONATS FINALE 2019
- Finalist i 6 års finalen ved UVM og i Falsterbo 2019
- Præmiehingst og materiale prøvevinder 2016
- Nr. 2 ved DRF's championats finale for 5 års 2018


I 2016 blev han præmiehingst i 3-års holdet og kåret med 9 i helhed.. Desuden vandt han overlegnet Materialeprøven med 870 point.

I 2017 var han udstationeret ved Anne Nemie i Finland, hvor han var ganske populær blandt hoppeejerne. Han deltog efterfølgende i 4 års championats finalen på Blue Hors hvor han imponerede dommerne og vandt 2. kvalifikations runde med stilkarakteren 8,7.

Cyrano Ask er en springhingst af super kvalitet, han springer med overlegen kapacitet, stor forsigtighed og har bestemt magt over forhindringerne.

Om Cyrano Ask sagde dommerne bl.a.: Ud af en af landets bedste hoppestammer. En hingst med springkapacitet helt i særklasse. Ædel og harmonisk med en fremgribende, velbalanceret galop. Springer med særdels godt overblik og overlegn kapacitet med imponerende bascule og benteknik. En hingst man næsten ikke kan vente med at se i sporten.

Faren til Cyrano Ask er vores avlshingst Ci Ci Senjor Ask der var fløjhingst i 2010 og går nu S i sport.
Han er bl.a. også far til HipHop Ask der ved UVM 2015 blev placeret som nr. 5 i finalen for 5 års heste og Chinett Ask der i 2018 var placeret i 5 års finalen ved UVM.
Læs mere om Ci Ci Senjor Ask her.

Moren Henna Ask er elitehoppe, B-hest i springning og mor til bl.a. Canon Ask (efter Carson Ask) der blev kåret ved Hingstekåring i Herning 2008 og har gået i finalen i 6 og 7 års ved UVM i Zangersheide og går nu S i Canada.
Henna Ask er også mor til bl.a. SRDH hoppen Henni Ask (efter Favorit Ask), der deltog ved Unghestechampionatsfinalen 2016 efter sejr ved Egnethedstesten i Vallensbæk med 887,5 point

Mormoren Heide Ask er ligeledes elitehoppe og S-hest i springning hun har vundet DM, placeret i adskillige Grand prixer og deltaget ved VM med Lone Kroman.

Morfaren Kannan kombinere nogle af de mest vigtige blodlinier I Europa: Furioso, Nimmerdor, Gotthard, Farn og Le Mexico.
Kannan besider de gode egenskaber for en top springhest: Power, Gangarter og Scope. Kannan's resultater inkludere sejr i Belgian Classic Circuit i en alder af 6 år. I 1998 blev han belgisk mester som 7 års. I 2000 gjorde han sin internationale debut, og blev placeret som nr. 5 i hans første Grand Prix. I 2003 vandt han Deauville Grand Prix. I 2003 og 2004 var han ligeledes en fast bestandel af det franske landshold og vandt Samsung Super League i både 2003 og 2004. I 2005 blev han Fransk Mester. Han videregiver hans gode teknik, balance og scope til hans afkom.

Kannan har lavet nogle meget succesfulde afkom, bl.a. Bridget, der vandt bronze ved Pan-America Games 2011. A Pikachu de Muze som vandt 6 års finalen for ungheste i Lanaken 2006. A Pikachu de Muze blev i 2006 på PSI auktionen for 570.000 euro. Amis de Kannan vandt 6 års championatet i USA I 2006. OL guldmedajle vinder Nino des Buissonnets med Steve Guerdat.
Kannan har lagt enten som nr. 1 eller 2 på den franske hingsteliste de sidste mange år.Cyrano Ask fik ved Kåring i Dansk Varmblod 2016 følgende bedømmelseskarakter: 8 - 7,5 - 8 - 9 - 8 - 7
Brugsegenskaber: Galop: 8 - teknik 9 - kapacitet 9,5 - helhed 9

Kåringsbeskrivelse:

Storrammet, harmonisk hingst af særdeles god type. Kønt hoved. Passende lang, velansat hals. Lang, markeret manke. Lang, skrå skulder. Særdeles smidig overlinie. Langt, velformet, muskuløst kryds. God lårmuskulatur.
Forlemmerne passende føre og tørre, lidt rette, velformede hove. Baglemmerne passende føre og tørre, lidt rette koder, velformede hove.
Velbalanceret og rummelig galop.

Cyrano Ask har bestået og vundet Dansk Varmblods 35 dages test afholdt i Tørring ved Torben Frandsen.


Cyrano Ask er kåret i Dansk Varmblod, Oldenburg-International og Zangersheide

WFFS status: Negativ Bedækningspris: 1. rate = kr. 3.000,- + moms. 2. rate = kr. 4.500,- + moms

 


 

Video af Cyrano Ask


 

Billeder af Cyrano Ask


 

Afkom efter Cyrano Ask

Cyrano Ask som føl

Cyrano Ask selv som følCyrano Ask selv som føl