< Tilbage

Kom til Julehygge på Blue Hors14-12-2018 - 08:25

Tirsdag d. 18. december kl. 19:00 invitere Blue Hors til julehygge med æbleskiver og gløgg, hvor de samtidig fremviser deres lovende unge hingste,samt flere af deres gamle kendinge. Vi fra Stutteri Ask deltager også med en håndfuld af vores hingste, her i blandt Favorit Ask, Cyrano Ask, Action Man Ask Z og to af vores unge hingste der netop er blevet udtaget ved forbesigtigelsen: Cornet Senjor Ask og Jewel Ask Z

Alle er velkommen! 

Julearrangementet er en hyggelig og uformel begivenhed, hvor de besøgende har rig mulighed for at se hingstene i hjemlige omgivelser og i afslappet form, få små anekdoter med om de forskellige hingste, små historier fra bag kulissen og ligeledes besøge staldene og nyde en god hestesnak med venner, avlerkolleger og Blue Hors' personale over et dejligt traktement.


25 års jubilæum.

kl. 16.00-18.00 er der også reception på Blue Hors i anledning af at Esben Møller har været ansat i 25 år på Blue Hors. I den forbindelse inviteres venner, avlere og forretningsforbindelser til receptionen.

Såfremt man vil deltage ved receptionen, sker tilmelding ved at sende en mail til susanne@bluehors.dk - senest tilmelding fredag den 14 december.

 

Læs mere omkring hele arrangementet her


< Tilbage