< Tilbage

Aflysning af planlagte arrangementer forår og sommer på Stutteri Ask 17-03-2020 - 13:55

Som konsekvens af den samfundsmæssige status med COVID-19 har vi valgt, allerede nu, at aflyse vores arrangementer på Stutteri Ask frem til og med august hvor regeringen fraråder større forsamlinger.

Dette betyder at vi ikke kommer til at afholde :


 

 


 

Har du allerede nået at tilmelde dig busturen til vores Åbent hus arrangement eller tilmeldt et af vores stævner, refunderer vi selvfølgelig tilmeldingsgebyret. Send gerne tilmeldings-/tilbagebetalingsoplysniger til lis@stutteriask.dk
 
 

Tag ansvar og vis hensyn 

Stutteri Ask er pt., som resten af landet, sat ned til kun de nødvendige arbejdsopgaver, for at forbygge smittespredning. Vi tager selvfølgelig regeringens anbefalinger alvorligt og tager vores forholdsregler.

Vi ved at beslutningen om aflysning af arrangementerne kommer til at skuffe mange, som gerne ville have deltaget, men vi håber skuffelsen vil være lidt mindre med vores udmeldelse nu, fremfor lige op til arrangementet. Ingen ved hvad status er i april/maj og forhåbentligt, vil de nuværrende tiltag have været så effektive, at vi ikke skal være bekymret, men vi vælger alligevel at aflyse nu, da vi ikke vil løbe nogen risiko. 

 

Vi vil selvfølgelig fremadrettet stadig afholde arrangementer på Stutteri Ask, hvor alle er velkomne!


 

< Tilbage