Åbent Hus med hingstefremvisning lørdag den 25. april 2020

Todt Un Prince AskTodt Un Prince Ask

Vores årlig åbent hus arrangement med hingstefremvisning bliver afholdt lørdag den 25. april 2020 på Stutteri Ask, Bogensøvej 254, 5390 Martofte I vores nye opvisningshal

Arrangement er åbent for alle. Der vil være mulighed for at se alle vores avlshingste og enkelte afkom efter disse redet. Staldende vil være åbne og der vil være mulighed for at få lidt kage, kaffe og sodavand efter fremvisning.  

Showet forventes at vare ca 1½-2 timer og efter hingstefremvisningen er vi vært ved en lille forfriskning og der vil være mulighed for at gå rundt og besigtige staldende og få en snak omkring vores heste.


Det vil desunden være muligt at komme i bus fra Sverige og Sjælland til hingstefremvisningen lørdag, se mere her

 

Hingstefremving

Kl. 13.00 starter hingstefremvisningen i det nye opvsiningsridehus på Kristiansminde, hvor vores avlshingste og afkom vil blive fremvist. Efter hingstefremvisningen er vi vært ved en lille forfriskning og der er mulighed for at gå rundt i stalden og se stedets heste og få en snak med vores personale omkring stedet og hestene.
Adressen til Kristiansminde er Bogensøvej 254, 5390 Martofte

 

Kør på Schelenborg og se vore avls- og unghesteafdeling

Efter hingstefremvisning har vi også åbnet dørene på Schelenborg, som er stedet, hvor vi har alle vores ungheste og avlshopper. Der er ikke langt mellem Schelenborg og Kristiansminde, hvor hingstefremvisning bliver afholdt, så vi vil bestemt opfordre alle interesseret i at tage et smut forbi Schelenborg Gods, hvor vi også står klar med kaffe og kage dem dem der har lyst.
Adressen til Schelenborg er Fynshovedvej 417, 5390 Martofte og vi vil have skiltet kørselvejledning fra Kristiansminde.