< Tilbage

Ci Ci Senjor Ask A-Præmieret i Svensk Varmblod 21-02-2017 - 11:50

SWB, det svenske varmblodsforbund annoncerede den 17. februar listen over nye A-præmieret hingste, her i blandt er Ci Ci Senjor Ask at finde.

A-præmieringen gives til avlshingste, der opfylder kravene til god produktion af rideheste. Det betyder at hingsten skal være i stand til at fremrykke avlen. Dette bliver blandt andet målt på afkomsindex, som skal være på mindst 130 i springning eller 125 i dressur. Som udgangspunkt skal mindst 25 afkom være testet, heraf mindst 10 fra championat eller konkurrence for at avlshingsten kan opnå grundlag for opgradering til A-præmering.  

 

Se nyheden fra SWB her

Ci Ci Senjor Ask

Ci Ci Senjor Ask er netop blevet tildelt A-præmering i Svensk Varmblod, der ud over har han været fløjhingst i Dansk Varmblod og er også her tildelt Elitestatus.

Som 2½ års var han med sin springteknik og kapacitet blandt årgangens bedste hingste ved holstenerkåringen i Neumünster 2008 hvor han gik i præmieringen og efterfølgende blev købt hjem til Stutteri Ask på auktionen.

 

Ci Ci Senjor Ask er succesfuld S hest i springning og som avlshingst har han også sat niveauet meget højt som far til bla. UVM deltageren Hiphop Ask, der også har været årets bedste 2 års hoppe i Dansk Varmblod og kåret i SRDH. Han er far til avlshingsten Cyrano Ask, der gik i præmierining og har vundet materialeprøven i Dansk Varmblod 2016. Han er også far til sidste års bedste 2 års springbetonet hoppe Valentina Ask og mange flere medalje hopper og succesfulde konkurrence heste.

 

Video af Ci Ci Senjor Ask

 

Læs mere om Ci Ci Senjor Ask her

< Tilbage