< Tilbage

Feliciano Ask og Tekanawa Ask i spidsen af Unghestechampionatet! 04-03-2020 - 22:14

De første heste har allerede været i gang i Herning og de har gjort det godt! 

I spidsen af Unghestechampionatet ligger Feliciano Ask e. Favorit Ask, der som 3 års blev solgt til Jasmin Skyggebjerg, der også idag viste vallakken flot frem og blev af dommerne belønnet med 8,5 i teknik, galop og kapacitet. 
Berider Maria Bjørnkjær Asferg har tre af vores heste med i Unghestechampionatet; Tekanawa Ask e. Ci Ci Senjor Ask, Fabulant Ask e. Favorit Ask og Holly Ask der efter 1. kval ligger henholsvis nr. 2, 6 og 11. 

Hingstekåring og CSI**

De unge hingste har været til prøveløsspringning i dag, hvor dommerne testede hingstene af, på deres overblik og mod, med først en stor lodret og efterfølgende en stor oxer. Casper Ask e. Ci Ci Senjor Ask viste stort overskud og man er ikke i tvivl omkring hingsten store kapacitet og talent som fremtidig sportshest. 
Quinto Ask e. Quarz Ask/Ci Ci Senjor Ask sprang også med stort overskud og rigtig god teknik, han gør opgaven let og ukompliceret for sig selv. I morgen gælder det fastbund og longering inden de igen fredag skal vise deres talent i løsspringningen.

 

 

De første CSI** heste har også været til start i dag, med gode runder hvor bl.a. Søren og Alegra Ask blev placeret som nr. 19 i 135 cm ud af 99 starter. 

 

Vil du gerne følge hvornår vores heste skal gå i Herning, så følg med her på vores hjemmeside. 

Du kan se tidsplan for i morgen torsdag her


< Tilbage