< Tilbage

Glædelig Jul og Godt Nytår!27-12-2019 - 12:02

Julen er veloverstået og afslutningen på året 2019 nærmer sig.

Det har været et fantastisk år på Stutteri Ask med mange højdepunkter. Det er blevet til adskillige titler og sejre, og særligt er det glædeligt at se en flot fremgang i avlen. 

Vi ønsker alle vore kunder, samarbejdspartnere og venner af stutteriet en rigtig glædelig jul, samt et godt nytår.

Vi glæder os til at møde Jer og evt. nye kunder i 2020.

Her på vores nyhedsside kan du læse om alle årets højdepunkter, og 2019 har bestemt været et mindeværdigt år med championatssejre, danmarksmesterskab, deltagelse ved EM og meget meget mere.

 

Et fantastisk team

Bag de mange højdepunkter og flotte resultater står et fantastisk team af medarbejdere på Stutteri Ask, som fortjener stor ros for deres indsats. Alle hænderne er betydningsfulde og en del af at muliggøre de mange flotte resultater! Vi har også stor opbakning af mange frivillige hjælpere i forbindelse med vores arrangementer og også til dem skal lyde en stor ros og tak.


Nye events 

i 2020 kommer vores nye opvisningshal og udendørs springanlæg til at stå færdigt, hvilket skal fejres med nye event i 2020 vil vi bl.a. afholde vores første landsstævne og i den forbindelse også en stor indvielsesfest. Så hold øje med vores side omkring arrangementer i 2020

 

< Tilbage