< Tilbage

Quarz Ask vinder, Todt Un Prince Ask 2'er i Grand Prix'en ved Christmas Show!08-12-2018 - 22:13

Den særdeles spændende Basisbank Grand Prix 150 cm har netop rundet "juleaften" af på Vilhelmsborg ved Chrismas Show. Hele 42 equipager var til start og blot 6 af dem formået at ride hovedrunden fejlfrit, heriblandt Karen Møller Rohde og avlshingsten Quarz Ask og Søren Møller Rohde og avlshingsten Todt Un Prince Ask.

Karen var første rytter i omspringningen, hun red både fejlfrit og hurtigt, hvilket lagde pres på de andre rytter, hvis de ville have fat i sejren. Det skulle vise sig, at ingen af de andre kunne gøre Karen og Quarz Ask kunsten efter, kun en equipage var hurtigere, nemlig Søren og Todt Un Prince Ask, men med en let berøring på sidste forhindring, måtte de tage sig til takke med 2. pladsen bag staldkammeraten og hustruen, Quarz Ask og Karen!

Karen var også til start med en af stutteriet andre avlshingste, nemlig Ci Ci Senjor Ask, normalt er det Søren, der rider Ci Ci Senjor Ask, men nu har Karen fået lov at overtage tøjlerne på den meget velspringende hvide hingst, der sprang en flot hovedrunde, dog med en let berøring og derfor et resultat på 4 fejl, men bestemt et flot resultat i deres første 150 cm klasse sammen. 

 

Se video af Quarz Ask og Todt Un Prince Ask fra aftens Grand Prix klasse her:

Quarz Ask omspringning:

 

Todt Un Prince Ask ompringning:

 

Quarz Ask hovedrunde

 

Todt Un Prince Ask hovedrunde

 

Æresrunde:

 

 

Se hele resultatlisten fra klassen her

 

< Tilbage