< Tilbage

Afsked med Casall Ask i Hamburg26-05-2017 - 10:03

En fantastisk karriere for en af verdens aller bedste springheste CASALL ASK, slutter i morgen ved en fratrædelsesceremoni, som vil finde sted omkring kl. 17-17.30 efter LGCT klassen under CSI5* i Hamburg. 

Siger du Casall Ask, sig du også Rolf Göran-Bengtsson.

Disse to har haft et forrygende partnerskab siden Casall Ask var 5 år. I dag er Casall Ask 18 år, og han fortjener om nogen, at slutte på toppen, hvilket han absolut gør.

2016 sluttede Rolf og Casall Ask med at vinde den samlede Longines Global Champion Tour, og ikke nok med det, de vandt også Grand Prix klassen i Doha.

Derudover sluttede Casall Ask også 2016 med at blive udnævnt til "Best Horse in the world" og Rolf fulgte efter, ved at blive udnævnt til "Best Rider in the world".

 

Vi har siden april 2013 haft ef forrygende samarbejde med Stall Bengtsson og Kristoffersen, hvor Rolf - ud over Casall Ask, som er ejet at det tyske Holstener forbund - har redet flere af vore heste.

Casall Ask har i den periode opnået fantastisk mange flotte resultater. Ud over 25 top tre placeringer - heraf 10 sejre - i Grand Prix springninger, har ekvipagen opnået en Bronzemedalje med det svenske hold, og en samlet 4. plads individuelt ved EM i Herning i 2013.

I 2014 blev det til en 4. plads ved VM i Normandiet, for så at slutte året med en samlet 2. plads i LGCT finalen i Doha. I 2015 blev det til en samlet 3. plads i LGCT finalen i Doha, og i 2016 satte de så trumf på, med den samlede sejr i LGCT i Doha.

2017 blev startet med en sejr i Golden Drum i Basel, og i februar blev Casall Ask hyldet af alle sine svenske fan i Skandinavium i Göteborg.

 

I morgen tager Casall Ask så sin afsked med samtlige sine fan, og dem er der helt sikker rigtig mange af.

- Vi syntes det er den perfekte anledning at pensionere Casall Ask ved en afdeling af Global Champions Tour, der afholdes i nærheden af hans hjem, lyder det fra Norbert Boley fra Holstenerforbundet. Efter vi første begyndte at tænke på at afholde følauktion i forbindelse med Hamburg Derby sidste år, besluttede vi at dedikere denne følauktion helt til Casall, slutter Boley.

Og derfor vil otte af Casall Asks afkom blive bortauktioneret samme aften. Det er otte helt specielt udvalgte føl, der nu ser sig om efter en ny ejer.

   

For jer alle, der ikke kan være der, kan du se ceremonien live påwww.clipmyhorse.tv #wewillmissyoucasall< Tilbage