< Tilbage

Glædelig Jul og Godt nytår! 21-12-2017 - 13:00

Julen nærmer sig og det samme gør afslutning på året 2017.

Det har været et fantastisk år på Stutteri Ask med mange højdepunkter. Det er blevet til adskillige titler og sejre og særligt er det glædeligt at se en flot fremgang i avlen. 

Vi ønsker alle vore kunder, samarbejdspartnere og venner af stutteriet en rigtig glædelig jul, samt et godt nytår.

Vi glæder os til at møde Jer og evt. nye kunder i 2018.

Stutteri Ask er en hingstestation, men også en et stutteri der både avler og uddanner vores egne heste.

2017 har igen været et år hvor vores ønsker er gået i opfyldelse.

 

Ønsker du dig en hest der kan få dine ønsker til at gå i opfyldelse?

Vi har altid flere salgsheste af meget høj kvalitet i stalden. Du kan se et udpluk af vores salgsheste på vores salgsside her på hjemmesiden eller ringe til Søren Møller Nielsen, tlf: 29 44 83 89 (uddannede heste), Betina Møller Jensen, tlf: 21 22 79 65 (ungheste) eller Kaj Rosenlund  (uddannede/ungheste), tlf: 40 46 50 95 for mere information, også om heste vi ikke nødvendigvis har på hjemmesiden.

 

Vi er utrolig stolte af alle vores heste og avlshingste og kan fremhæve flere, der har været med til at få vores ønsker for 2017 til at gå i opfyldelse.

 

 

Højdepunker fra år 2017

Hingstekåring, præmiehingste og unghestechampionat

Et af året første højdepunkter var Hingstekåring i Herning, hvor de tre unghingste Action Man Ask ZFidelio Ask og Kanango Ask gik i præmieringen. Favorit Ask blev udnævnt til årets hingst og hans søn Frontier Ask blev fløjhingst i 4 års holdet. 


Nye avlshingste

I 2017 er der blevet indkøbt en nye avlshingste nemlig den 3 årige Action Man Ask Z, e. Action-Breaker/Calvados Z, der kom til stutteriet i marts måned under hingstekåringen i Herning. Action Man Ask Z har været særdels populær blandt hoppeejerne og det er ikke uden grund. han blev i efteråret bl.a. nr. 2 ved sin materialeprøve.

Vores hingst  Todt Un Prince Ask e. Baloubet du Rouet/Clair De B'Nevile, der oprindeligt var indkøb til Rolf-Göran Bengtson er kommet hjem på Stutteriet og rides med stor glæde og scucces af Søren, dette betyder også at han er blevet tilgængelig for avlerne og vil også være at finde i vores higstekatalog for 2018


Nationsspringning

Sidste år tog Velerne Ask en Guld medalje hjem ved Danmarksmesterskaberme, men i løbet af 2017 er hun næsten kun blevet bedre, hun var fejlfri i Nationsspringen ved Equitour og med til at vinde Guld ved Nationsspringning! 


Eliteskue og Årets hopper 

Årets bedste 2 års spinghoppe blev vores smukke og meget velspringende Tatiana Ask e. Ci Ci Senjor Ask.

Årets bedste 3 års springhoppe og tildelt guldmedalje, blev den meget flotte Cavall Ask datter Birkegårdens Conchita e. Cavall Ask, opdr. Heidi Rasmussen og ejet af Camilla Qvistgaard og Janus Haubroe 

Valentina Ask e. Ci Ci Senjor Ask blev hædret som "gladeste hest" idet hun har højeste afprøvning blandt både dressur og springhestene desuden blev hun tildelt sølvmedalje ligesom staldkammeraterne Finette Ask og Caprice Ask.

 

UVM i Zangersheide

En fem års og en 6 års hest; Le Hero Ask og Fendi Ask gik til finalen ved VM for ungheste. Fendi Ask blev yderligt placeret som nr. 5 i omspringning, hvilket også var det bedste resultat blandt alle de danske deltager.


Championatsvinder

Først vandt Fendi Ask e. Favorit Ask DRF 4 års championats finale, siden Unghestechampionatet og sluttet sidste år året af med sejr i 5 års klassen. Hun skuffer ikke og sluttede igen i år, året af med at genvinde titlen som DRF championatsvinder denne gang for 6 års heste, hvilket betyder hun har præsteret hattrik i championatsfinalerne. Stald kammeraten Chinett Ask e. Ci Ci Senjor Ask lod sig ikke stå i skyggen og tog titlen som vinder af DRF 4 års championat.

5 års finalen blev vundet af Calina e. Ci Ci Senjor Ask og Sabine Korfitz, mens Søren og avlshingsten Humberto Ask kom ind på 2. pladsen efter en spændende omspringning. 

  


Materialeprøvevinder

Vores tre ung hingste Fidelio Ask e. Favorit Ask, Action Man Ask Z e. Action-Breaker og Kanango Ask e. Kannan, der alle tre tidligere på året gik i præmieringen i Herning, har igen begge brilleret med flotte resultater og blev placeret som henholdvis nr. 1,2 og 3 efter endt test. Alle hingste er dermed klar til at stille til endelig kåring i Herning 2018. 


"Hverdagens" glæder 

Der gemmer sig mange flere højde punkter i året der er gået, med mange dejlige øjeblikke hjemme på Stutteriet. Blandt andet er 12 føl født i 2017, vi har haft velykket Åbenthus arrangement med C-stævne, Avleraften, Ask Open, Egnethedstest, kåringer og meget mere.  


 


Et fantastisk team

Bag de mange højdepunkter og flotte resultater står et fantastisk team af medarbejder på Stutteri Ask, som fortjener stor ros for deres indsats. Alle hænderne er betydningsfulde og en del af at muliggøre de mange flotte resultater! Vi har også stor opbakning af mange frivillige hjælper i forbindelse med vores arrangementer og også til dem skal lyde en stor ros og tak.


< Tilbage