< Tilbage

Fidelio Ask, Action Man Ask Z og Kanango Ask: nr. 1, 2 og 3 ved DV's 35-dages test!27-11-2017 - 17:07

Der har de sidste 35 dage været afholdt Materialeprøve for hingstene på Tørring Ridecenter hos træningsleder Torben Frandsen. Vores tre ung hingste Fidelio Ask e. Favorit Ask, Action Man Ask Z e. Action Breaker og Kanango Ask e. Kannan, der alle tidligere på året begge gik i præmieringen i Herning, har igen begge brilleret med flotte resultater. Fidelio Ask markerede sig som en suveræn vinder blandt springhestene med 873 point, skrapt efterfulgt af Action Man Ask Z på 2. pladsen med 843,5 point, mens Kanango Ask indtog 3. pladsen og bestod prøven med 836 point. Alle 3 hingste er dermed klar til at stille til endelig kåring i Herning 2017. 

Vinderen af Materialeprøven Fidelio Ask har ikke været benyttet i avlen i år, men derimod gået på sommergræs med stutteriets unghingste.

 

Action Man Ask har været stutteriets mest benyttet hingst i år i Danmark og det bliver spændende og se mange afkom efter ham næste år. Bla er Fidelio Ask's mor Filou Ask drægtig med Action Man Ask og det er bestemt et føl vi glæder os meget til at se næste år. 

 

Kanango Ask venter kun få føl næste år, da han grundet en infektion fik dårlig sædkvalitet og hopperne derfor ikke blev drægtige. Dette er blevet behandlet og vi ser frem til at benytte ham på vores hoppe næste år. 

 

Det bliver spændende at komme til Herning i marts hvor hingstene skal færdigkåres og kæmpe om titlen som 4 års fløjhingst. 

 

Se resultaterne fra prøven her

 

< Tilbage