< Tilbage

Høj kvalitet af 2 års hopper02-05-2015 - 14:55

Dansk Varmblod afholdt den 2. maj 2 års skue på Stutteri Ask.

Det blev en fantastisk dag, med solskin og gode to års hopper, fremvist i henholdsvis spring og dressur, og ikke mindre end 3 springbetonede og 1 dressurbetonede hoppe blev udtaget til Eliteskuet i slutningen af august.

Der blev fremstillet 7 springbetonede hopper og hele 3 blev udtaget til eliteskue.

De 3 springbetonede hopper der blev udtaget til eliteskue er følgende:

 

Fløjhoppe og kåret med 9 i helhed og 9,5 i både teknink og kapacitet blev katalog nr. 3 Beezie Ask e. Cavall ask/Clarimo (opdr. og ejer Stutteri Ask).

 

Nr. 2 ligeledes med 9 i helhed var katalog nr. 5 Francesca Hillock e. Favorit Ask/Contendro I (opdr. og ejer Stutteri Hillock v/Trine Hermansen).

 

Og nummer 3 med 8 i helhed var Katalog. 7 PARISIENNE e. Numero Unico/ Frühling DE (opdr. og ejer af Lise Ølgod i Varde).

 

Blandt de 9 dressurbetonede hopper var det fløjhoppen katalog. 7 Ryvangs Dee Dee  (Opdr. og ejer Alex Dyrgaard Ryvang) kåret med 8,5 i helhed der blev udtaget til eliteskue.

 

Katalog nr. 5 ZANTELLI S, e Blue Hors Zack/Milan (opdr. og ejer familien Servé i Ringe). blev placeret som nr. 2 og blev tildelt Regionens Vandrepokal, der tildeles den bedste Fynsk avlede hoppe.

< Tilbage