< Tilbage

Glædelig Jul & Godt Nytår!19-12-2015 - 07:00


Vi ønsker aller vore kunder, samarbejdspartnere og venner af Stutteriet en rigtig glædelig jul, 
samt et godt nytår.

Vi glæder os til at møde Jer og evt. nye kunder i 2016.

Juleønsket

Stutteri Ask er en hingstestation, men også en et stutteri der både avler og uddanner vores egne heste.

2015 har igen været et år hvor vores ønsker har gået i opfyldelse.

 

Ønsker du dig en hest der kan få dine ønsker til at gå i opfyldelse?

Vi har altid flere salgsheste af meget høj kvalitet i stalden. Du kan se et udpluk af vores salgsheste på vores salgsside her på hjemmesiden eller ringe til Søren Møller Nielsen, tlf: 29 44 83 89 (uddannede heste), Betina Møller Jensen, tlf: 21 22 79 65 (ungheste) eller Kaj Rosenlund  (uddannede/ungheste), tlf: 40 46 50 95 for mere information, også om heste vi ikke nødvendigvis har på hjemmesiden.

 

Vi er utrolig stolte af alle vores heste og avlshingste og kan fremhæve flere, der har været med til at få vores ønsker for 2015 til at gå i opfyldelse.

 

 - French Macth Ask (4 års hingst e. Favorit Ask) blev igen fløjhingst i Herning, denne gang i 4 års holdet.

 

 - Athena Ask (3 års hoppe e. Carmague) vandt blandt hopperne og blev ikke blot årets hoppe, men fik også årets højeste afprøvnings resultat.

 

 - Laramy Ask (9 års vallak e. Lambrusco Ask) vandt SØLV ved Danmark Mesterskaber og GULD ved Nordisk Mesterskab for Hold

 

 - Cornettino Ask (5 års avlshingst e. Cornet's Stern) var placeret i finalen for 5 års heste i Falsterbo

 

 - HipHop Ask (5 års hoppe e. Ci Ci Senjor Ask) har haft et særdels succesfuldt år på konkurrencebanerne hvor 5. pladsen ved UVM i Zangersheide bekræfter hendes udsædvanlige kvalitet.

 

 - Fendi Ask (4 års hoppe e. Favorit Ask) vandt finalen ved DRFs 4 års championat.

 

 - Casall Ask har haft en fremragende LGCT sæson 2015 ved at vinde afdelingerne i London og Rom, blive nummer to i Cannes og nummer tre i Hamburg og Doha og i den samlede stilling vinde BRONZE. 

 

 - 3 nye unghingste, Cliff Ask (e. Clifton Ask), Cyrano (e. Ci Ci Senjor Ask) og Frontier (e. Favorit Ask) udtaget til Hingstekåring i Herning 2016.

 

 - Mange flotte sejre og placeringer til både nationale og internationale stævner med vores heste.


Vi takker vores fantastiske medarbejder for et godt management af hestene. For os er det vigtigt at holde hestene sunde og glade, de er vores kollegaer ikke vores redskaber, så alle i teamet bidrager til at hestene kan sejre på banen.< Tilbage