< Tilbage

5 afkom efter Ask hingste placeret i top 6 ved Egnethedstesten i Region 721-11-2015 - 15:22

Man kan ikke komme uden om at Favorit Ask's første årgang har en kvalitet ud over det sædvanlige, Han markere sig igen som far til vinderen af egnethedstesten, denne gang i region 7, hvor Florett Ask tog sig af sejren med intet mindre end 950 point!

Favorit Ask er ligeledes far til Fascination og Aagardens Lafayetta, der blev placeret som henholdsvis nr. 4 og 5. 

Den desværre nu afdøde hingst, Charlston Sem Ask er far til 2. pladsen nemlig Leda Sem og avlshingsten Ci Ci Senjor Ask har ligeledes et afkom med i top placeringerne, nemlig Syvhøjegårds Eyecatcher placeret som nr. 6 med bla. 9 i kapacitet. 

Året sidste Egnethedstest er afholdt i springning af region 7 i Aalborg Rideklub, hvor stutteriets hingste igen har gjort sig bemærket, særligt Favorit Ask der igen er far til vinderen af egnethedtesten, denne gang gennem Florett Ask.

 

Vinderen 

Florett Ask er avlet på Stutteri Ask og fornyligt solgt til Søren Kolberg, der har vallakken i ridning ved Carl-Johan Krabbe som flot red den smukke vallak til sejr ved dagens test med 950 og dermed også årets højeste afprøvningsresultat.

Florett Ask er efter hoppen Charett Ask, der selv har gået EM for Stutteri Ask med Lars Pedersen i sadlen.

 

Charett Ask er også mor til blandt andre Chacom Ask, der i 2012 vandt Ungheste Championatet i Herning med stutteriets daværende rytter Sarah Kroman Rosenlund.

Chacom Ask har efterfølgende vundet DRFs 6 års championat og er i år, efter at være blevet uddannet til S af Michael Aabo, solgt til USA.  

 

 

Vi ønsker ejer, avler og rytterne tillykke med de flotte resultater! 

 

 

Se resultaterne fra dagen her< Tilbage