< Tilbage

Rolf og Casall Ask tredje i LGCT Grand Prix i Doha og tredje i den samlede stilling.16-11-2015 - 09:30

Efter en utrolig spændende finale i LGCT i Doha, endte Rolf og Casall Ask på en trejde plads, både i Grand Prix'en og i den samlede stilling.

Rolf og Casall Ask endte på tredje pladsen i den sidste LGCT Grand Prix i Doha.

Meredith Michaels-Beerbaum med Fibonacci sluttede på anden pladsen og Luciana Diniz med Fit for Fun vandt klassen.

Der var kun tre ryttere, der havde chancen for at vinde den samlede turnering og den ekstra bonus, og det var Luciana Diniz, Scott Brash og Rolf. Med Luciana's sejr i LGCT Grand Prix i Doha, vandt hun også samlet foran Scott og Rolf.

Casall Ask har haft en fremragende LGCT sæson 2015 ved at vinde afdelingerne i London og Rom, blive nummer to i Cannes og nummer tre i Hamburg og Doha. Det er imponerende!

Clarimo Ask sprang også fantastisk i Doha.

Det blev til er anden plads i en 150/155 cm klasse, og en sjete plads i en 150 cm. klasse.

Billederne er taget af fotograf Stefano Grasso/LGCT.