< Tilbage

Fendi Ask vinder DRF's 4 års springchampionat!16-10-2015 - 12:57

Fendi Ask efter Favorit Ask har netop vundet 4 års championatet i Odense ved JBK stævnet med Karen Rohde i sadlen! Dagens flotte finaleridt blev af dommerne bedømt til 8,6 point.

Karen blev på uheldigvis sparket på opvarmningen efter hendes ridt på Fendi Ask og kunne derfor desværre ikke deltage i præmieoverrækkelsen efter sejren. Hun blev kørt på hospitalet til yderlig undersøgelse.

4 års Finalen

Fendi Ask har nu kunne notere endnu en sejr på CV'et! Sidste år blev hun i Dansk Varmblod kåret med sølvmedalje ved eliteskuet og havde årets højeste afprøvningsresultat.

Karen red en runde lige efter lærebogen i Dansk Ride Forbunds springchampionat for 4-års heste. Et finaleridt, som af dommerne Rolf-Göran Bengtsson, Lorenz Linnet, Bo K. Møller og Kenneth Ernst blev vurderet til 8,6 og det blev klassens bedste resultat. Fendi Ask er et embryo føl efter Favorit Ask med Feline Ask til mor, der med Søren i sadlen har gået adskillige S klasser.

Både Feline Ask samt Favorit Ask er at se i løbet af weekenden i forbindelse med de internationale klasser ved JBK Horse shows.

Feline Ask er ikke blot mor til Fendi Ask, men også helbroren Factor Ask der sluttede finalen med et resultat på 7,8 samt den 5 årige hoppe Fiona Ask e. Ci Ci Senjor Ask der blev placeret i 5 års finalen.

Med i finalen for 4 års hestene var yderlig to af Fendi's staldkammerater nemlig Chassuer Z Ask e. Casall Ask der sluttede finalen med en karakter på 7,8 samt Ravage Ask e. Favorit Ask, der blev belønnet med en stilkarakter på 8,1, Ravage Ask havde desværre et nedslag og derfor endte på en samlet karakter på 7,6

5 års Finalen

Cornettino Ask har vist sit store potentiale med top placeringer i de to indledende runder inden dagens finale, men grundet Karens uheld på opvarmningen måtte der et rytterskifte til i finalen. Cornettino Ask blev fremvist af Søren, der ikke til dagligt rider hingsten, men han blev flot fremvist og parret fik stilkarakteren 8,0 men havde desværre en bom på banen og endte derfor med karakteren 7,5

Placeret som nr. 7 med stilkarakteren 8,1 var endnu et af Feline's fantastiske afkom nemlig Fiona Ask efter Ci Ci Senjor Ask redet af Søren.