< Tilbage

OPDATERET- Rolf og Casall Ask vinder Longines Grand Prix i Equita Lyon og bliver nr. 7 i World Cup kvallifikationen01-11-2014 - 00:29

 

Med 19 af verdens bedste ryttere i omspringningen, var der fredag virkelig "kamp til stregen" om første pladsen i den 160 cm store Longines Grand Prix i Lyon i Frankrig.

Lørdag blev Clarimo Ask nr. 4 i en 160 cm. og søndag blev Casall Ask nr. 7 i World Cup kvallifikationen.

 

Det var en fantastisk dag for Rolf i Equita Lyon, da han vandt fredagens CSI5* Longines Grand Prix Casall Ask.
Efter en strålende første fejlfri runde, måtte Rolf og Casall Ask i omspringning med ikke mindre end nitten ryttere.
Med så mange af verdens bedste ryttere i omspringning, var det forvandlet til en reel kamp mod uret, og med start midt i feltet i omspringningen, var det et spørgsmål om "vind eller forsvind" for Rolf.
Med en fejlfri tur og en fantastisk tid 41,94 sekunder, blev det til sejr til Rolf og Casall Ask.

Se resultat fra klasse HER.

"Det var Casall Ask første store klasse siden VM. Han sprang kun to små klasser i til JBK stævnet i Odense.
Han sprang fantastisk dag, og føles at være i god form. Casall Ask vil også springe søndagens World Cup, mens Clarimo Ask springer Equita Masters i morgen aftenkommenterede Rolf efter sin sejr.
 
 
Casall Ask fortsatte "de gode takter" fra fredag, i søndagens Longines FEI World Cup kvalifikation. Efter en fantastisk fejlfri første runde var Rolf og Casall Ask videre til omspringning med 14 andre ekvipager. En uheldig bom i omspringningen på sidste spring betød at Rolf endte på syvende pladsen, men værdifulde World Cup point blev optjent.


Også Casall Ask's staldkammerat Clarimo Ask viste storform med en fjerde plads i 1,60 m Equita Masters lørdag aften efter at være fejlfri i begge runder.


 

 
< Tilbage