< Tilbage

Stutteri Ask og Rolf-Göran Bengtsson i samarbejde23-04-2013 - 10:00

Fra d. 29. april indgår Stutteri Ask samarbejde med Rolf-Göran Bengtsson

 

Det er med stor glæde og entusiasme at Stutteri Ask og Sveriges Rolf Göran-Bengtsson fra Stall Bengtsson & Kristoffersen (Breitenburg, Tyskland) annoncerer deres fremtidige samarbejde. Samarbejdet mellem det danske stutteri og Bengtsson og hans team starter mandag d. 29. april 2013 lige efter Rolf’s deltagelse i World Cup Finalen i Göteborg. Rolf vil fremover ride stutteriets heste, men der vil også blive investeret i nye talentfulde springheste. Samarbejdet med Holstener Forbundet fortsætter og hingstene Casall og Quintero vil fremover skifte navn til Casall Ask og Quintero Ask.


”Vi er meget glade for vores nye partnerskab og ser frem til at arbejde med Rolf og hans team. På Stutteri Ask er vi meget stolte af at være forbundet med en af verdens bedste ryttere,” udtaler Søren Møller Nielsen, daglig leder hos Stutteri Ask.


”Dette er en fantastisk mulighed for mig for at blive i topsport i de kommende år. Det er også vigtigt for os at vi kan fortsætte vores samarbejde med Holstener Forbundet, og vi ser virkelig frem til samarbejdet med Stutteri Ask,” udtaler Bengtsson.


Stutteri Ask er grundlagt i 1993 af Kjeld Kirk Kristiansen og hans mål er at arbejde for både avl og sport. Stutteriet avler og uddanner springheste til konkurrencer og med salg for øje. Familien Kirk Kristiansen, som også ejer det berømte stutteri Blue Hors, vil gennem dette nye samarbejde også spille en vigtig rolle i international ridebanespringning. 

< Tilbage