< Tilbage

Rolf-Göran har en god følelse forud for EM20-08-2013 - 10:09

Den regerende europamester Rolf-Göran Bengtsson har en god fornemmelse forud for P.S.I. FEI European Jumping Championships og han rose bunden og hele opsætningen i Herning

 

- Jeg føler, at vi har et rigtig godt hold, erfarne ryttere med gode heste, men der ingen garanti for, at det er nok. Og mindst tre af os skal være med i topkampen for at have en medaljechance, fortæller den regerende europamester svenske Rolf-Göran Bengtsson.

I dagens træningsspringning fik rytterne viste hestene forhindringerne. - Det giver os en fornemmelse for, hvordan hestene reagere på dem, og så er det muligt for os at lave en plan for tidsspringningen i morgen. Bunden her er rigtig god, og det er et meget erfarent team, som arbejde med bunden. Vi har tidligere redet på denne bund ved stævner i Danmark, og derfor forventer jeg ikke, at vi får nogle overraskelser af den årsag. Casall Ask har givet mig en god fornemmelse i træningen i dag, og da han sprang godt i Ommen, der var vores sidste konkurrence før EM, fortæller han. Det er hans plan, at ride stærkt i tidsspringningen, men velovervejet, jeg har et mål om at nå ind i top ti, det er det ideelle og mit mål for morgendagens konkurrence.

- Jeg forventer at vi vil skulle springe meget store baner under stort tidsspres, ikke blot i tidsspringningen, men i mesterskabsklasserne generelt, da det er et tegn på moderne banebyning - teknisk udfordrende og under stort tidspres. Selvom det skulle lykkes for mig at nå ind blandt de 25 bedste ryttere, så er der alligevel risiko for at kikse en topplacering. Det bliver meget vanskeligt at forudse resultatet af mesterskabet, for alt kan ske i denne sport, slutter den regerende mester.

< Tilbage