< Tilbage

Canon Ask i finalen på Zangersheide01-10-2012 - 10:05

Canon Ask var endnu en gang eneste danske hest i finalen for sin årgang.

 

Sidste år var Søren og Canon Ask e. Carson Ask, eneste danske ekvipage i finalen for 6 års heste, og i år var de eneste danske ekvipage i finalen for 7 års heste.

Efter at have sprunget fejlfrit i både 1. og 2. kvallifikation, hvor der var 192 startende, og dermed kvallificeret sig til finalen for 7 års heste ved UVM på Zangersheide, blev det til to meget lette nedslag for Søren og Canon Ask i finalen. Det rakte til en placering som nr. 17 i finalen.

Det var en meget stor og vanskelig bane, og der var kun 4 ekvipager af de 41 startende der formåede at ride fejlfrit, og 5 ekvipager udgik.

 

 

I 6 års klassen var der 265 startende, og også her var det store og teknisk svære baner. 

Både Ci Ci Senjor Ask og Laramy Ask e. Lambrusco Ask sprang fejfrit i 1. kvallifikation, men fik desværre en enkelt tidsfejl.

I 2. kvallifikation og i B-finalen blev det desværre til en enkelt bom, men de endte begge to i den bedste halvdel af det store startfelt.

 

 

Der var 236 ekvipager til start i 5 års klassen, og her sprang Gandalf Ask e. Gipsy D'Ask fejlfrit i 1. kvallifikation, hvilket i tiden 77,37 rakte til en 9. plads.

I 2. kvallifikation blev det til en rigtig ærgelig bom, og det resulterede i en plads i B-finalen.

Her red Karen en meget sikker fejlfri runde på Gandalf, hvilket rakte til en flot placering som nr. 32.

 

Karen red også Charlton Sem Ask i 5 års klassen, og han havde en enkelt tidsfejl i 1. kvallifikation og 5 fejl i 2. runde, hvilket også resulterede i en plads i B-finalen.

Her blev det også til en enkelt tidsfejl, hvilket gav en plads lige uden for placeringerne.

 

Norske Stein Endresen red den danske 5 års hest Nimble, e. Krake Ask til en 13. plads i B-finalen.

 

 

 

 

< Tilbage