< Tilbage

Flere føl og hopper udtaget til eliteskuet20-08-2012 - 10:25

På Vilhelmsborg blev tre afkom efter vore hingste udtaget til Eliteskuet

 

Fredag var der mere en 80 springhopper til sadelkåring på Vilhelmsborg, Region 5,  og hopperne var derfor delt op i flere hold.

10 af de 3 års hopper blev udtaget til Eliteskuet, og heraf var to af dem efter vore hingste

Bedste hoppe fra hold 1C blev Lipsy Ask e. Krake Ask/Gipsy D’Ask, avlet og ejet af Stutteri Ask. Hoppen opnåede 850 point. Hun fik bl.a. 9,5 for kapacitet, 9 for springteknik og type.
Ligeledes med 850 point blev hoppen Duchesse e. Casir Ask/Willemoes, avlet og ejet af Lina Niekrenz, udtaget til Eliteskuet. 

 

Søndag blev der afholdt følskue på Vilhlemsborg og her blev det endnu engang et Favorit Ask føl der gik på fløjen og blev udtaget til Eliteskuet.

Det er springhingsteføllet Floridor e. Favorit Ask/Leandro, avlet og ejet af John Helbo, der løb af sted med sejren som dagens bedste. 

 

I Region 1, Vallensbæk har der også været følskue, og her er det springbetonede hoppeføl kat. nr. 10 Chardonnay e. Cavall Ask / Carano, opdrættet og ejet af Anette Gjørup, Græsted reserve til Eliteskuet.

Endvidere er Casir Ask morfar til det springbetonede hingsteføl kat. 17 Vendetta M e. Vivaldi K / Casir Ask, opdrættet og ejet af Patricia Conell, Charlottenlund, også reserve til Eliteskuet.

< Tilbage