< Tilbage

Succes i Glamsbjerg19-09-2011 - 10:29

Rytterne fra Stutteri Ask dominerede championaterne i Glamsbjerg i denne weekend

Det blev til flere flotte resultater ved weekendens championater i Glamsbjerg Rideklub.

I 4 års klassen vandt Sarah Kroman Rosenlund med Chacom Ask efter Carson Ask / Caretino.

I 5 års klassen blev det til 2 placeringer. Søren Møller Nielsen vandt klassen på Le Champ Ask og Sarah Kroman Rosenlund placerede sig som nr. 4 med Chlodowig.

I 6 års klassen dominerede stutteri Ask's ryttere idet de indtog klassens første 4 placeringer. Søren Møller Nielsen vandt på Lorenzetti og tog også 2. pladsen med Velerne. Placeret som nr. 3 og 4 blev Karen Rohde, 3. pladsen snuppede hun på sin egen hest mens 4. pladsen blev vundet på For Enjoy Ask (For Pleasure / Grandeur).