< Tilbage

De har gjort en forskel12-03-2017 - 11:48

Birthe Lyder Nielsen, Ole From Christensen og Poul Graugaard har betydet uendeligt meget for udviklingen i Dansk Varmblod og for den succes de danske heste nyder også i udlandet. De tre går nu på pension, men de blev hædret med stående  apllaus i Boxen i går. 

De fortjener et stort skulder klap for deres indsats, de har været medvirkende til at gøre danmark synlig på verdenskortet. 

Jan Pedersen holdt en tale til de tre betydelige dommere i forbundet, som nu går på pension: Birthe Lyder Nielsen, Ole From Christensen og Poul Graugaard.


Velkommen til den nye avlsledelse

Der arbejdes hen imod en specialisering af dommerstaben, hvor avlsledelsen opdeles i to enheder i forhold til de tre hovedbegivenheder eliteskue, forbesigtigelse og hingstekåring. Som talsmand vil Claus Hansen være den gennemgående figur i de to enheder for dressur og springning. 

De to enheder udgøres af en dressurhestedommerstab bestående af Claus Hansen, Bjarne Nielsen og Johnny Sørensen samt en springhestedommerstab bestående af Johnny Hansen, Bo K. Møller, Signe Wiese og Claus Hansen. Opgaven for de to sidstnævnte i springhestekommissionen bliver udelukkende den lineære eksteriørbedømmelse.


Avlskonsulent Karina Christiansen er fortsat sekretær for avlsledelsen.

< Tilbage