< Tilbage

Ny rytter ansat på Stutteri Ask14-04-2021 - 12:00

Vores berider Maria Bjørnkjær Asferg har efter mange gode år på Stutteri Ask valgt at søge nye udfordrinnger og derfor opsagt sit job på stutteriet og starter fra 1. maj på Broholm ved Pether Markne og Per Sandgaard.

Til at overtage tøjlerne efter Maria har vi ansat berider Laila Pedersen. Laila starter allerede den 1. maj og vi glæder os til at byde hende velkommen på stutteriet.

Laila er udlært berider i 2016, og har været bl.a. ansat som rytter på Katrinelund og ved Nordentoft med fokus primært på springning. Laila er en erfaren rytter, som hyppigt har deltaget ved championatsfinaler, ligesom hun har en del internationale starter og vi tror på at hun vil kunne passe godt ind i vores team og suplere vores andre rytter godt med uddannelse af stutteriets heste.

 

Maria har gjort en stor indsats for Stutteriet Ask med uddannelse af vores heste, hvilket vi sætter stort pris på og vi kommer helt sikkert til at savne hende på stutteriet. Vi er dog ret sikre på at hun får gode muligheder for at videreudvikle sig ved Pether og Per, der begge er topprofessionelle ryttere og undervisere og er ved at skabe et spændende setup på Broholm.

Maria har med flere af vores heste opnået flotte resultater. Det er blevet til adskellige placeringer og sejre i championaterne og af helt ekstraordinære resultater har hun vundet DRF's championatsfinaler for 4 års heste med Chinett Ask og Cassado Ask. Med Chinett Ask var Maria også placeret ved finalen for 5 års heste UVM i Zangersheide!

Endnu en gang tak til Maria for hendes engagement i Stutteri Ask, hun er en dygtig rytter og ikke mindst en rigtig god kollega. Vi ønsker hende alt held og lykke fremover! 


Video af Maria og Jewel Ask Z

 

Video af Maria og Cassado Ask

 

Video af Maria og Chinett Ask fra finalen i Zangersheide

< Tilbage