< Tilbage

Cornettino Ask datter solgt for top pris på O.S Elite Auktion!10-04-2021 - 19:46

Cornettino Ask datteren Galla Hillock er netop blevet solgt som en af de dyreste springheste på Oldenburg Verbands 94. Elite Auktion, Efter en lang budduel lød hammerslaget på 83.500 Euro + moms og salær 

Det er Stutteri Hillock v. Trine Hermansen og Leif Konradi i Farum, der har avlet hoppen og det er ikke første gang de er avler af en topsælger på auktionen.

På samme morhoppe har de nemlig avlet Fetina Hillock e. Cavall Ask, der i 2019, under navnet Cavallina, blev solgt til en køber fra Monaco for 93.000 EUR, hvilket betød at det blev auktionens dyreste springhest i 2019. Den gang var det dog ikke Stutteri Hillock, der stod som sælger af Cavallina (tidligere Fetina Hillock), de havde nemlig solgt hoppen i en tidligere alder, men med Galla Hillock, havde de valgt at beholde hoppen længere tid for at trække et føl og uddanne hende, hvilket nu har givet afkast og resulteret i det flotte resultat på aktionen.  

Stutteri Hillock har flittigt brugt vores hingste på deres stærke hoppestammer gennem tiden, de har bl.a. også avlet French Match Ask, som vi købte efter han vandt følchampionatet på Blue Hors i 2011, siden blev han udnævnt til Fløjhingst i Dansk Varmblod og nu går han i USA som succesfuld Hunter hest. 


Vi ønsker Stutteri Hillock stort tillykke med salget af den spændende hoppe Galla Hillock.


< Tilbage