< Tilbage

De treårige springhingste er nu godkendt til afprøvning!18-03-2021 - 11:49

Efter en Dansk Varmblods dommerne har været på kåringsturne meddeler springkommissionen fra Dansk Varmblods avlsledelse, at 20 treårige springhingste er godkendt til afprøvning og to er udnævnt som præmiehingste.

Vi har fremstillet Emeralds Boy Ask Z e. Emerald/Cornet Obolensky, Hallas Ask e. Harley VDL/Zeus og Quando Ask e. Quarz Ask/Kannan som alle tre er blevet godkendt til afprøvning.

Action Man Ask og Todt Un Prince Ask har også begge haft en søn med ved kåringen og det har jo været særdels spændende idet det er afkom fra deres første årgang i danmark, der bliver fremstillet. 

Blandt de to præmiehingste finder man den dejlige Action Man Ask Z/Ci Ci Senjor Ask søn Avatar Lox DWB, der er opdrættet af Stutteri Lox v/ Joan Arler og Peter Børsen, fremstillet af Frandsbjerg Horses A/S som har haft hingsten i træning ved Stutteri Bøgegården. 

Hot’n Todt e. Todt Un Prince Ask/Carpaccio, ejet og fremstillet af avler René Fredslund er ligeledes blevet godkendt til afprøvning.


Vi ønsker alle stort tillykke med de flotte resultater! 


Vores egne to hingste Emeralds Boy Ask og Hallas Ask vil på søndag blive indsynet til 10-dages test i Tørring og efter bestået test vil de blive en del af vores hingstekollektion 2021.

Mere information vil komme på vores hjemmeside i nærmere fremtid.

 

 

 

 

 

 

Se mere på Dansk Varmblods kårings site dwbstallions2021.dk

< Tilbage