< Tilbage

Quarz Ask slutter som nr. 10 ved Danmarks Mesterskabet 2020 24-08-2020 - 07:37

Det var tæt i toppen af dette års Danmarks Mesterskab og det var marginaler der afgjorde placeringsrækkefølgen. 

Ingen kunne dog komme forbi Lars Nørgård Pedersen og Bøgegårdens Gladiola, der allerede fra første dag havde lagt sig i spidsen af mesterskabet, og søndag kunne hænge guldet omkring halsen. 

Quarz Ask, med Karen i sadlen, sprang fejlfrit i fredagens 1. kvalifikationsrunde og kom dermed til finalerunden med blot 2,56 fejl (tidsforskellen fra 1. kvalifikationsrunde's nr. 1, omregnet til fejl).

 

I søndagens 1. kvalifikation sprang Quarz Ask endnu engang meget overbevisende, faktisk så godt, at det var tæt på at Karen ikke blev i sadlen, efter spring nr. 9, hvor hun tabte bøjlerne og måtte ride banen færdig uden. Det resulterede desværre i et let nedslag på banen allersidste spring, som var en stor bred okser. 

2. runde af finalen sprang han igen med stort overskud, men fik desværre nedslag i trekombinationen, der var banen sidste forhindring. 

Det var debut i 160 cm for både Karen og Quarz Ask så vi er meget tilfredse med en top 10 placering ved dette års DM og equipagen er helt sikkert klar på flere store opgaver. 

 

Stort tillykke til de øvrige placeret og medaljetagerne!

Guld: Lars Nørgaard Pedersen - Bøgegårdens Gladiola 

Sølv: Andreas Schou - Darc De Lux

Bronze: Adam Sparlun Olesen - Unicorn's Love Me Tender

 

Se alle resultaterne fra stævnet her

< Tilbage