< Tilbage

Afkom efter Jewel Ask Z og Humberto Ask vandt i region 308-08-2020 - 15:01

DV's Region 3 har i dag afholdt følskue på Davinde Rideklub. Tilslutningen af springføl var ikke den største i år, men kvaliteten var til gengæld  rigtig god. Titlen som dagens bedste springbetonet hingsteføl gik til Jackpot Ask e. Jewel Ask, mens dagens bedste hoppeføl var Cassiopeia e. Humberto Ask, avlet og ejet af Rasmus Eskesen fra 5683 Haarby. 
Chacco Claire Ask e. Todt Un Prince Ask blev 2. bedste hoppeføl.

Eliteskuet er i år aflyst pga. Covid-19 forsamlingsforbud, men følskuerne bliver afholdt på sædvanligvis, hvor de bedste føl får udtagelsen til Eliteskuet.

 

Finalen for hoppeføllene 

Dommerne havde udvalgt 3 fine hoppeføl til dagens finale i Region 3, vinderen og "udtaget til Eliteskue" blev Cassiopeia e. Humberto Ask avlet og ejet af Rasmus Eskesen, Lysemosegyden 2, 5683 Haarby

Nr. 2 og "reserve til Eliteskue" blev Chacco Claire e. Todt Un Pince Ask og 3. føl i finalen var Batseba Hillock, der har Favorit Ask til morfar, hun er avlet og ejet af Stutteri Hillock v/Trine Hermansen, Høveltevej 2 , 3520 Farum

 

Finalen for hingsteføllene

Finalen for hingsteføllene stod i mellem Jackpot Ask og Chará Wilde fra Camilla Louise Wilde Nielsen fra Ringe.
Her var det det meget udtryksfulde og velproportioneret føl Jackpot Ask e. Jewel Ask Z, der løb med sejren og Chará Wilde, der har Coronet Ask til morfar som blev nr. 2 og "reserve til Eliteskue"

 

Se kataloget her

 

< Tilbage