< Tilbage

Jewel Ask Z på fløjen og Cornet Senjor Ask bedste dansk avlet hingst! 08-03-2020 - 13:15

Det er svært at få armene ned, alle vores heste har gjort det fantastisk i Herning og idag kom prikken over i'et da kåringskommisionen udnævnte Jewel Ask Z som fløjhingst og tildelte Cornet Senjor Ask Elvin Rassmussen's vandrepokal, som bedste dansk avlet hingst.

Cornet Senjor Ask er avlet på Stutteri Ask og efter vores 2 avlshingste Cornettino Ask og Ci Ci Senjor Ask, moren er Hiphop Ask, mens Jewel Ask Z er købt til Stutteriet sidste efterår, og med en særdels interessant afstamning, har han allerede været meget populær blandt avlerne. Cornet Senjor Ask har ikke været til rådighed for avlerne i 2019, men på bagrund af flere forspørgelser og hans sublime udvikling, har vi valgt at lade ham stå til rådighed for de danske avler i 2020. Han vil være udstationeret ved Henning Jensen fra Stutteri Volstrup

Hingstene har begge gået gode materialeprøver og her i Herning, har de begge vist, hvordan de har fortsat en rigtig god udviklig som i dag har fået dommerne til at udnævne Jewel Ask Z som fløjhingst og tildele Cornet Senjor Ask Elvin Rasmussen's vandrepokal, som bedste dansk avlet hingst.

< Tilbage