< Tilbage

Unghestechampionatshestene er klar til testrytter på lørdag! 05-03-2020 - 21:06

De unge springheste har i dag gået deres anden runde under egen rytter, og her blev det afgjort hvilke der går videre til at skulle rides under testrytter Andreas Schou

På tredje- til femtepladsen er det heste med relation til Stutteri Ask der er placeret. Som nr. 3 er det nemlig den velspringende Fabulant Ask e. Favorit Ask/Carpaccio (opdr. Stald Fredslund v. René Fredslund), som er blevet flot fremvist af Maria Bjørnkjær Asferg.

På fjerdepladsen i den samlede stilling ligger gårsdagens vinder, Jasmin Skyggebjerg med Feliciano Ask e. Favorit Ask/Cosimo (opdr. Stutteri Ask). Denne ekvipagen har samlet set opnået 490 point. 

Femtepladsen i den samlede stilling efter de to første runder går til Maria Bjørnkjær Asferg, denne gang med den skimlede hoppe Tekenawa Ask e. Ci Ci Senjor Ask/Cayado (opdr. Stutteri Ask), som samlet set ligger med 488.750 point.

og på 7. pladsen ligger Holly Ask e. Favorit Ask, også fremvist af Maria, som samlet set ligget med 477,5 point, så alt kan ske efter testrytter.

 

 

< Tilbage