< Tilbage

Linnea nr. 4 samlet for senior ved VM for ungavlere22-07-2019 - 15:30

I den forgangene weekend har der været VM for ung avlere i Østrig. Her dystes i mønstring, eksteriør- og løsspringningsbedømmelse, soignering og teori om avl og hold af heste. På grund af sine mange flotte placeringer i de forskellige kategorier sluttede Linnea Jansa på en samlet fjerdeplads for senior. Også seniorholdet sluttede på en samlet fjerdeplads, og det er ifølge Inge Madsen det bedste samlede resultat nogensinde for danskerne.

Det er ikke første gang Linnea er med til VM for Ung avler, men det er hendes første år som senior. I 2017 deltog hun som junior i Canada, dengang var Lasse Bendixen også med og vandt guld, men han er nu faldet for aldesgrænsen. 

Vi er privilegeret at have rigtig mange dygtige medarbejder ansat på Stutteriet og Linnea er en af dem. Trods hendes unge alder har hun allerede været ansat ved os i mere end 4 år og deltaget ved VM for ung avlere 2 gange. Vi håber selvfølgelig hun har lyst til at fortsætte i vores team i mange år frem. 

Til dagligt har Linnea ansvaret for vores føl og plage, så hun er ikke det ansigt, der ses mest uden for stutteriet, men interessen for avlen er stor og det er helt sikkert også medvirkende til hendes flotte resultat ved VM for Ungavlere.  

 

Der deltog 19 lande, med hver 4 på et junior og et senior hold. Danmark var repræsenteret igennem Ung i Dansk Varmblod.

 

Det blev til følgende resultater for Linnea

Teori: Guld

Mønstring: nr 6

Løsspringningbebømmelse: nr. 15

Eksteriørbedømmelse: nr. 8

Senior samlet: nr. 4

 

Hold soiginering senior: bronze

Samlet hold senior: nr. 4

 

Video fra mønstringskonkurrencen. 

 

Se alle reultaterne her

< Tilbage