<

Jewel Ask kun tilgængelig på frostsæd i resten af bedækningssæsonen 202104-05-2021 - 15:00

Jewel Ask blev tidligere på året desværre operereret for tarmslyng, hvilket har gjort han ikke har kunne tappes. Helingsprocessen startede rigtigt godt og vi forventede, at han ville kunne begynde at blive tappet igen fra midten af maj måned og dermed stå til rådighed med kølesæd. 

Desværre har han nu fået en udposning under maven som dyrlægerne har konstateret, er brok og derfor skal han opereres igen senere på sommeren. 

Vi har derfor vurderet at vi tør tage nogen form for risiko ved at lade ham springe på fantomet i år, men i stedet udelukkende fokuserer på hans genoptræning og prioriterer hans sundhed på den lange bane og derfor må vi nu på beklageligvis meddele at han ikke vil stå til rådighed med kølesæd resten af sæsonen. 

Det vil dog stadig være muligt at få føl efter Jewel Ask, da vi har lidt frostsæd efter ham.


Kontakt evt. Kaj Rosenlund for nærmere information.

 

Cyrano Ask vil igen være tilgængelig med kølesæd fra den 17. maj 2021

Cyrano Ask har gennem en længere periode også kun været tilgængelig via frostsæd grundet en skade, der har gjort han ikke måtte tappes. Hans helingsproces går rigtig godt og dyrlægerne vurderer at han også snart kan starte sin genoptræning og starte med at blive tappet igen fra mandag den 17. maj 2021.


Se flere nyheder <