< Tilbage

Ci Ci Senjor Ask afkom i top 5 ved World Cup Finalen 1. runde! 06-04-2023 - 08:29

Efter den indledende tidsspringning blev 5. pladsen sikret af svenske Wilma Hellström med Cicci BJN e. Ci Ci Senjor Ask/ Tornesch. Den svenske varmblodshoppe er en af efterhånden flere succesfulde afkom efter Ci Ci Senjor Ask!

Danske Andreas Schou leverede også en pragt præstation og indtog 6. pladsen. Den indledende runde endte derfor med tre nordiske ryttere i top-6 da sejren gik til svenske Henrik von Eckermann, som fortsætter en imponerende karriere i sadlen på King Edward e. Edward/ Feo med at ride sig i front af World Cup-finalen 2023.
Både Wilma og Andreas er til start ved deres første World Cup-finale i karrieren.

Faktisk er det ikke kun vores avlshingst Ci Ci Senjor Ask, der kan prale af at have et afkom med i finalen. Den tidligere staldkammerat og avlshingst Quarz Ask er nemlig også far til et afkom der deltager i finalen, nemlig Cool Quarz e. Quarz Ask/Cassini II, som bliver redet af Donatas Janciauskas fra Litauen

 

 

Dansk succes i dressur finalen!

Vores øjne kigger mest mod World Cup finalen i springning, men vi kan dog ikke lade værd med at lykkeønske vores søster stutteri Blue Hors, med Nanna Merald og Blue Hors Zepter's imponerede 3. plads i gårsdagens første del af World Cup finalen i dressur!

 

Vi lykkeønsker alle ryttere, ejere og ikke mindst avlere med den flotte World Cup deltagelse og ønsker alt held og lykke i den sidste del af finalen!  


Se alle start og resultatlister fra stævnet her

 

< Tilbage