DVH 1010 | SKIMMEL | F. 2006 | 169 CM

1. rate: 3.500 + moms
2. rate: 6.000 + moms

  • Sejre og placeringer i op til 150 cm

  • Fløjhingst i 4 års holdet i 2010 med 9 i helhed.

  • Udnævnt til Elitehingst i 2016

  • Udnævnt til Årets Hingst i Dansk Varmblod i 2024

  • Far til flere kårede hingste og adskillige medaljehopper og ikke mindst meget succesfulde sportsheste 

 

Ci Ci Senjor Ask er kåret i Dansk Varmblod, Svensk Varmblod, Oldenburg-International, Westfalen, Holsten og Hannoveraner Verband
 

Cassini I Capitol  I Capitano
Folia
Wisma    Caletto II
Prisma
Penelope I Contender Calypso II
Gofine
Himalaja Lord

Blinke

Hingstepræsentation Stutteri Ask 2022 

Sådan avler han

Ci Ci Senjor Asks afkom lever fortsat op til vores forventninger. Hans føl er højtstillede og ædle og besidder en let og rummelig galop som i dag kræves af den moderne springhest. Også som ride- og konkurrenceheste ser vi hans afkom have en super funktion og indstilling, der hjælper dem godt på vej. Ci Ci Senjor Ask er far til flere heste på topniveau, bl.a. Ci Beau Ask og Cicci BJN, der har gået op til 160 cm på internationalt niveau.

FFS status: Negativ

 

Afstamningsinformation

I Ci Ci Senjor Ask's årer løber det fineste springblod: Cassini I – Contender – Lord – Landgraf I. 
Alle har hver især haft afgørende indflydelse på, at holstenerspringheste er de bedste i verden!

 

Hopper i afstamningen 

Hoppestammen går tilbage til hoppen Omara e. Logenschliesser, der via hoppen Balade og hendes datter Juvel, har givet særdeles gode hingste i den tyske hannoveraneravl såsom: Don Bosco, Don Crusador, Hohenstaufen, Ramiro’s Bube og Ramiro’s Son. Balade er også bedstemor til holstenerhingstene Reichsgraf, Risotto og Quebeck. Hingstene Cantares, Codex, Landcassini, Camerino, Corpino m.fl. Det er denne hpppestamme, Ci Ci Senjor Ask også udspringer fra. De internationale springheste Calaro/Geir Gulliksen, Quebec/Bernado Alves og Accobada/Torben Köhlbrandt er ligeledes ud af samme stamme.

 

Hingste i afstamningen

Far: Cassini I

Cassini I var selv international springhest, først under Bo Kristoffersen og siden under Franke Sloothaak. Også som avlshingst har Cassini I formået at løfte den tunge arv efter sin far Capitol I. Med afkom som verdensmesteren Cumano, europamesteren Eurocommerce Berlin, OL -guldvinderen for hold Carlsson vom Dach, er han en af verdens mest succesfulde springhesteproducenter. Afkom efter Cassini I har hidtil vundet over 1,8 mio. euro på springbanerne. Sikkert mere i dag

 

Morfar: Contender
Contender er en exceptionel avlshingst. Med over 100 kårede sønner og afkom der på konkurrencebanerne har vundet over 4 mio. euro er han en sand legende! Lord og Landgraf I, som vi i Ci Ci Senjor Asks afstamning finder i tredje og fjerde led, har haft historisk betydning for avl af springheste i hele verden.

HingstekåringHingstekåringFalsterbo Horse ShowFalsterbo Horse Show

Resultater

Kåringsresultater

Kåringsbeskrivelse: Springbetonet, storrammet, højtstillet hingst af fremragende type. Kønt hoved. Passende lang, velformet og velansat hals. Lang, skrå skulder. Lang, velmarkeret manke. God albuefrihed. God overlinie. Smidig lænd. Middellangt, velformet og muskuløst kryds. God lårmuskulatur. Passende føre og tørre for- og baglemmer. Særdeles god galop med god balance. Særdeles god springteknik og meget stor kapacitet.

 

Kåringskarakterer: 9-8-9-9 7-8 8 9-9 9.

 

Ci Ci Senjor Ask var med sin springteknik og kapacitet blandt årgangens bedste hingste ved holstenerkåringen i Neumünster 2008. Også ved kåring i Dansk Varmblod i Herning 2009, viste han en fremragende springteknik og kapacitet og scorede to 9-taller hos dommerne. Ved DV's 35-dages test i 2009 opnåede Ci Ci Senjor Ask ikke mindre end 853 point. Han fik 10 i temperament og 9 i galop, springteknik og kapacitet.

 

I 2010 blev han fløjhingst i 4-års holdet og kåret med 9 i helhed.

I 2024 blev Ci Ci Senjor Ask udnævnt til Årets Hingst i Dansk Varmblod.

 

Stævneresultater

Flere placeringer i 150 klasser international og nationalt 

Både som 4 og 5 års var Ci Ci Senjor Ask finaledeltager, og placeret, i DRF's springchampionat. Og som 5 års blev han placeret i finalen i Scandinavian Open, i Falsterbo, Sverige.


Mere information i link herunder

 Afstamning på Horsetelex  Dansk resultatliste FEI resultatliste  Playliste med videoer på Youtube

Ci Ci Senjor Ask Danmarksmesterskabet for senior 2018

 

Ci Ci Senjor Ask CSI3* Herning

 


 

Afkom efter Ci Ci Senjor Ask