DVH 1447 | BRUN| F. 2020 | 174 CM 

1. rate: 3.500 +moms
2. rate: 3.500 +moms

  • Præmiehingst i Dansk Varmblod 2023
  • Halvbror til Cashassini II, som går 160 cm og har vundet australsk mesterskab

 

Vassini Ask er godkent i Dansk Varmblod

Van Gogh Numero Uno Libero H
Jolanda
Movera Bernstein
Govera
Varese Cassini I Capitol I
Wisma
Holiday Cor De La Bryere
Demiera

 

Løsspringning søndag ved Hingstekåring 2023

Sådan avler han

Vassini Ask går sin første bedækningssæson i møde og derfor kan vi kun give vores bedste bud på, hvad vi forventer han vil kunne tilføre til sine føl. Vurderet ud fra hans egne kompetencer, må han forvente særligt at tilføre strørrelse, kapacitet, smidighed og et godt temperament. 

FFS status: Negativ

 

Afstamningsinformation

Vassini Ask kommer ud af en særdels stærk præstationsafstamning, hvor ikke blot hingstene, men også hopperne kan fremhæves. 

 

Hopper

Mor: Varese

Varese kåret med Breiksprämie. Hun er helsøster til hoppen Cassina 19, der har gået op til 150 cm klasser med Ludgar Beerbaum. Cassina er desuden mor til For Sale e. For Pleasure der er placeret i 160 cm og Cherry Ann e. Champion du Lys der har startet op til 155 cm klasser. 

Vassini Ask's mor Varese er desuden mor til de 2 kåret hingste Cachassini og Cachassini II e. Cachas.
Cachassini II går international Grand Prix og har bla. vundet det australske mesterskab i 2022.

 

Mormor: Holiday 

Holiday er udover at være mor og mormor til overstående hopper også mor Cassia 13 e. Claudio's Son der og Capriati Di Cantero e. Caretino der begge er S-heste.

 

Mormors mor Demiera

Selv i 3 og 4. led findes Grand Prix heste. Demiera er mor til Camaro e. Caretino der har adskellige placeringer i 160 cm og hun er desuden også søster til Chari W e. Capitol I, der i 2003 blev 2'er ved CSIO4* Nations Cup i Sofia

 

 

Hingste

Far: Van Gogh

Van Gogh og Marco Kutscher har opnået adskillige sejre og topplaceringer rundt om i hele verden.
Parret var bl.a. vindere af GTC Grand Prix´en i Valkenswaard i 2015, CSI5* Grand Prix Master i Los Angeles i 2015, CSI5*Grand Prix´en i Hong Kong i 2016, 2´er i GCT GP i Shanghai i 2016, samt vindere af World Cuppen i Zürich og en 5. plads i World Cuppen i Göteborg i 2017.

Van Gogh er blot en bland de mere end 90 afkom fra Numero Uno der har startet 160 cm klasser, Ved OL i London i 2012 var Tamino e. Numero Uno med Marc Houtzager i sadlen med til at sikre Holland sølvet i holdfinalen.

 

Morfar: Cassini I 

Cassini I var selv international springhest, først under Bo Kristoffersen og siden under Franke Sloothaak. Også som avlshingst har Cassini I formået at løfte den tunge arv efter sin far Capitol I. Med afkom som vores egen Ci Ci Senjor Ask, verdensmesteren Cumano, europamesteren Eurocommerce Berlin, OL -guldvinderen for hold Carlsson vom Dach, er han en af verdens mest succesfulde springhesteproducenter.

Hingstekåring Herning 2023Hingstekåring Herning 2023Hingstekåring Herning 2023Hingstekåring Herning 2023

Resultater

Kåringsresultater

Kåringsbeskrivelse: en storrammet og elegant hingst med en rummelig galop med god bæring og balance. Han springer særdeles smidigt med hurtige reaktioner, godt overblik, og så ser han ud til at have et super sind

 

Kåringskarakterer: 9-8,5-9-9 7,5-6 9 9-9,5 9.

 

 


Mere information i link herunder

 Afstamning på Horsetelex   Playliste med videoer på Youtube

Vassini Ask til rideprøve i forbindelse med hingstekåring 2023

 

Vassini Ask til longering i forbindelse med hingstekåring 2023

 

Vassini Ask til løsspringning lørdag i forbindelse med hingstekåring 2023