Glædelig jul og godt nytår 20-12-2013 - 13:56

De bedste ønsker om en glædelig jul og et godt nytår... Læs mere

Favorit's helbror har flest afkom udtaget i Belgien 16-12-2013 - 16:31

Elvis Ter Putte, der er helbror til Favorit Ask, er den hingst der har flest afkom udtaget til hingstekåringen, efter første del af forbesigtigelsen i det belgiske varmblodsforbund BWP ... Læs mere

Danish Christmas Show 16-12-2013 - 10:05

Danish Christmas Show var årets sidste stævne, og samtlige heste gik godt og kan holde en velfortjent juleferie.... Læs mere

Rolf og Casall Ask blev nr. 8 i Global Champions Tour 25-11-2013 - 11:01

Rolf sluttede på en samlet 8. plads i Longines Global Champions Tour... Læs mere

Stævneresultater fra Aalborg og Fredericia 18-11-2013 - 09:17

Endnu to weekender med gode stævneresultater.... Læs mere

Hingstefremvisning på Blue Hors søndag d. 17. november 15-11-2013 - 00:30

Vores årlige jule-hingstefremvisning på Blue Hors, bliver afholdt på søndag kl. 13.20 i forbindelse med landsstævnet.... Læs mere

Flot 35-dages test til Cornettino Ask 08-11-2013 - 08:55

Med 831,5 point er Cornettino Ask sikker på kåring når han fremstilles i Herning i marts måned... Læs mere

Samarbejde med Amerigo 07-11-2013 - 01:07

Nyt samarbejde med Amerigo Saddles og Vespucci tilbehør... Læs mere

Welistro efter Lambrusco Ask vandt i region 4 05-11-2013 - 08:53

Egnethedstesten i Hammelev blev vundet af den meget velspringende Welistro der er efter Lambrusco Ask... Læs mere

Fantastisk følbeskrivelse for Ci Ci Senjor Ask 05-11-2013 - 08:07

Ci Ci Senjor Ask har fået en fantastisk god følbeskrivelse... Læs mere

Rolf nummer to i Longines Grand Prix i Lyon 05-11-2013 - 00:11

Rolf og Casall Ask endte som nummer to i Longines Grand Prix i Lyon efter en meget spændende omspringning.... Læs mere

God afslutning på JBK stævnet 21-10-2013 - 12:29

Også i den sidste weekend ved JBK stævnet, blev det til en sejr og flere placeringer til alle vore deltagende heste.... Læs mere

Chacom Ask vandt 6 års championatet 21-10-2013 - 11:53

Chacom Ask som til dagligt rides af Michael Aabo, blev suveren vinder 6 års springchampionatet. ... Læs mere

God start på JBK stævnet 14-10-2013 - 10:14

Alle heste gik godt og opnåede flere gode placeringer ved CSI stævnet den første weekend til JBK.... Læs mere

Casall Ask og Rolf nr. 3 i Wien 26-09-2013 - 17:28

3. plads til Rolf og Casall Ask i næstsidste etape af Longines Global Champions Tour.... Læs mere

5 heste med til Zangersheide 17-09-2013 - 11:06

På torsdag starter UVM på Zangersheide i Belgien. Vi har 5 heste med i år.... Læs mere

Quentero Ask og Rolf nr. 5 16-09-2013 - 14:59

Det blev til en flot 5. plads til Rolf og Quentero Ask ved GCT stævnet i Schweiz.... Læs mere

Få gratis billet til JBK-Horseshow i Odense i efterårsferien 12-09-2013 - 09:53

Igen i år har vi et antal billetter til JBK Horseshow i Odense, som vi gerne vil dele ud til de hoppekunder der har benyttet hingste fra Blue Hors eller Stutteri Ask i 2013... Læs mere

Ci Ci Senjor Ask vandt Youngster Cup Finalen 09-09-2013 - 09:57

Ci Ci Senjor Ask blev samlet vinder af 7 års Youngster Cup Finalen, og Laramy Ask blev nr. 3.... Læs mere

Rolf og Quintero Ask vandt Grand Prix kvalifikation 09-09-2013 - 08:20