<

Chinett Ask sejrede, Humberto Ask og Cyrano Ask blev nr. to, og Action Man Ask Z blev nr. tre.01-07-2018 - 19:23

 

Et fantastisk stævne på Bækgården, sluttede af med kvallifikationsklasser i DRF-Championat for henholdsvis 4, 5 og 6 års heste, og hestene og rytterne fra stutteriet gjorde det rigtig godt med en sejr, to 2. pladser og en 3. plads.

Chinett Ask e. Ci Ci Senjor Ask sejrede med Maria i sadlen i dagens klasse for 5 års heste med karakteren 8,6. Det er ikke første gang at Chinett Ask står øvest på skamlen. Sidste år vandt hun og Maria 4 års championatet på Blue Hors. Senere på året fik de årets højeste point i egenthedstesten, og i Herning i år vandt hun Unghestechampionatet.

På en flot 2. plads i 5 års klassen kom Søren på avlshingsten Cyrano Ask, der også er efter Ci Ci Senjor Ask. De fik karakteren 8,5.

 

I klassen for 4 års heste, havde vi kun en enkelt hest med, nemlig avlshingsten Action Man Ask Z e. Action-Breaker. han blev redet flot ind på 3. pladsen af Søren, med karakteren 8,3

 

Dagens sidste klasse var kvallifikation for 6 års heste. Også her havde Søren en enkelt hest med, avlshingsten Humberto Ask e. Cornet Obolensky. De sluttede på 2. pladsen med karakteren 8,5. 

 

 

Ud over vor egne heste, gjorde afkom efter Favorit Ask det også rigtig godt, og følgende ekvipager opnåede alle karakteren 8 eller mere.

 

6. års klasse blev vundet af Fanta e. Favorit Ask med 8,6. Han blev redet af Martin Neergaard og opdr. er Bækgården Youngster A/S. I samme klasse fik Saharis Favorits Carlos e. Favorit Ask, redet af Daniels Hald Cassøe, opdr. Stutteri Sahari v/ Jette Jønsson & Niels Olsen 8,0.

 

I 5 års klassen red Daniel Hip-Hops Fiona e. Favorit Ask og med Casir Ask som morfar, opdr. J.M Hansen og A.M. Grubbe. De blev placeret som nr. 6, med karakteren 8,1.


Og i klasse for 4 års heste, var der endnu en hest efter Favorit Ask der blev placeret. På 8. pladsen kom Fair Frej som har Carson Ask til morfar. Han blev redet af Peter Thorup, og opdrætter er Georg Thinggaard.


Stort tillykke til samtlige ryttere og opdrætter med de flotte resultater.


 

 

 

<