< Tilbage

Stutteri Ask er finalist til Turismeprisen 2023 18-12-2023 - 13:19

Vi er blevet én af 5 finalister i Turismeprisen 2023 i Kerteminde Kommune på baggrund af vores arrangementer ??
Finalisterne er blevet offentliggjort, og du kan nu - til og med d. 7. januar 2024 - afgive din stemme.
Vi håber selvfølgelig at du vil stemme på os ??

Her kan du læse mere om Turisme- og Erhvervsprisen 2023.

 

STEM NU: Hvem skal modtage Erhvervs- og Turismeprisen 2023?


Over jul og nytår kan du som noget helt nyt være med til at bestemme, hvem der skal modtage Erhvervsprisen 2023 og Turismeprisen 2023. Priserne uddeles på nytårskur den 15. januar 2024 til to af i alt 10 finalister, der har leveret helt særlige indsatser.

 

I november 2023 indstillede borgere og erhvervsliv en lang række dygtige aktører indenfor det brede erhvervsliv og turismeerhvervet i Kerteminde Kommune til Erhvervsprisen 2023 og Turismeprisen 2023. Nu er to stærke finalefelter udvalgt ud fra indstillingerne, og som noget helt nyt i år er det offentligheden, der bestemmer, hvem der skal modtage priserne.

 

Til og med den 7. januar 2024 kan borgere, erhvervsliv og foreninger i Kerteminde Kommune derfor stemme på finalisterne, de synes, har gjort sig mest fortjent til priserne. Det bliver ikke enkle valg, for det er 10 helt særlige finalister, der er med i opløbet.

 

Finalister til Turismeprisen 2023
• Lulu’s Café
• Johannes Larsen Museet
• Café Kirkeladen
• Turismens Venner
• Stutteri Ask

Læs om finalisterne
Stem på finalisterne

 

Finalister til Erhvervsprisen 2023
• Rynkeby Maskinfabrik
• Munkebo Kro
• Michael Bøgelund Dalager fra CJ A/S
• Milestone Development Group ApS
• Lasto A/S

Læs om finalisterne
Stem på finalisterne (kun repræsentanter for virksomheder i Kerteminde Kommune kan stemme):

 

Baggrund for priserne
Hvert år uddeler Erhverv & Turisme i Kerteminde og Erhverv- og Vækstudvalget i Kerteminde Kommune Turismeprisen, mens Kerteminde Erhvervsforening uddeler Erhvervsprisen til lokale virksomheder, foreninger eller personer. Priserne går til aktører, der har udmærket sig indenfor en række områder. Se kriterier for priserne

 

Formand for bestyrelsen i Kerteminde Erhvervsforening, Marianne Eriksen, siger:
”Vi vil gerne sige tusind tak for de overvældende mange gode bud på kandidater, som vi har modtaget til Erhvervsprisen 2023. De viser, at vi har mange dygtige virksomheder og erhvervspersoner, som gør en helt særlig indsats og opnår flotte resultater gennem deres erhverv. Det fortjener de kæmpestor anerkendelse for, og derfor håber vi, at alle virksomheder i kommunen vil være med til at give dem en stemme.”

 

Formand for Erhverv & Vækstudvalget i Kerteminde Kommune, Klavs Lauridsen (K), tilføjer om priserne:
”Ved at hylde vores mange dygtige aktører i kommunen i samarbejde med Erhverv & Turisme i Kerteminde og erhvervsforeningen vil vi være med til både at anerkende og løfte fortællingen om dem udadtil. Samtidig er det en helt unik anledning til at vise, hvor meget det samlede turisme- og erhvervsområde i Kerteminde Kommune byder på for både nuværende og potentielle borgere, turister, medarbejdere og erhvervsdrivende.”

 

Modtagerne afsløres på nytårskur
Modtagerne af begge priser offentliggøres og hyldes på årets nytårskur for erhvervslivet i Kerteminde Kommune på Lundsgaard Gods den 15. januar 2024 kl. 18-21. Vil du sikre dig en plads til én af årets største og mest stemningsfulde begivenheder for erhvervslivet i Kerteminde Kommune? Så kan du stadig nå at tilmelde dig aftenen kvit og frit.

 

Ud over prisuddelingen byder nytårskuren også på et inspirerende og underholdende oplæg om trivsel på arbejdspladsen med den kendte TV-vært Mikael Kamber. Du kan også høre sidste nyt om, hvordan Kerteminde Erhvervsforening, Erhverv & Turisme i Kerteminde og Kerteminde Kommune arbejder for at samle erhvervslivet og forbedre erhvervsvenligheden i hele området. 

 

 

< Tilbage