< Tilbage

VM for Ung avlere bliver på Stutteri Ask i sommeren 202420-10-2022 - 10:53

I 2024 kan de danske ungavlere fra Dansk Varmblod se frem til at deltage ved VM på hjemmebane, for det er nemlig besluttet af mesterskabet skal afholdes på dansk grund.

Er du mellem 14-23 år og interessere dig for heste og avl, så tag endelig et kig på Ung i DV's arrangementer og træningssamlinger - måske du kunne blive en af landsholdskandiaterne til VM for ung avlere i 2024?

Uanset alder vil det blive muligt at komme og heppe som tilskuer på de mange dygtige udøvere. 

I sidste uge deltog Inge Madsen ved WBFSH generalforsamling i Dresden, hvor hun som Præsident for International Young Breeders kunne afsløre, at VM for ungavlere endnu engang kommer til Danmark. - "Danmark har før været vært for VM tilbage i 2005 på Vilhelmsborg, men denne gang er det de underskønne rammer på Stutteri Ask, som byder unge talenter fra hele verden velkommen i juli 2024."

Har man lyst til at være en del af denne begivenhed på den ene eller anden måde, er man hjerteligt velkommen til at kontakte Inge på noerrelund@post.tele.dk.

 

På Stutteri Ask er vi berriget med mange dygtige medarbejder og flere af dem har også tidligere repræsenteret Ung i Dansk Varmblod ved VM for ungavlere i bl.a. Frankring, Sverige, Canada, Østrig og senest Holland. 

Vi ser frem til i 2024 at kunne bidrage til arrangementet med vores nye facilitetter, som vil kunne skabe en god ramme omkring arrangementet. 

 

Hvad er VM for ung avlere?

Verdensmesterskaberne for ungavlere bliver afholdt hvert andet år. Ung I Dansk Varmblod udtager to hold bestående af 4 juniorer (16-19 år) og 4 seniorer (20-25 år) fra træningssamlingen om foråret.

 

Ved VM for Ungavlere bedømmes de unge i:

  • Mønstring
  • Bedømmelse af eksteriør og gangarter
  • Bedømmelse af løsspringning
  • Teori spørgsmål (sygdomme, fodring, ridning og avl)
  • Mascot konkurrence
  • Soigneringskonkurrence

 

Læs mere om VM for ungavlere og Ung i Dansk Varmblod's kurser her

 

< Tilbage