< Tilbage

Fi Fi Ask & Evolution Ask i front!14-10-2022 - 07:44

De første indledende runder til championatsfinalerne på Blue Hors er vel overståede, og især Fi Fi Ask og Evolution Ask gjorde særdeles god figur og vandt for hver deres alderskategori.

Torsdag eftermiddag og aften blev de første indledende runder af championatsfinalerne for springheste afviklet i flotte rammer på Blue Hors. Hestene var både klar og velspringende, og sammen med deres ryttere fik de redet mange gode runder.

 

I klassen for de 4-års havde vi fra Stutteri Ask hele 5 heste til start. Det er altid spændende at have så unge heste med til stævne, og vi er godt tilfredse med deres præstation. Bedst blandt vores 4-års blev hoppen Cibelle Ask (Ci Ci Senjor Ask / Favorit Ask), der opnåede hele 8,8 point for sin gode teknik og enorme kapacitet. Hun blev fremvist af Søren Møller Rohde, og de blev placeret som nr. 3. 

 

I den indledende runde for 5-års havde vi kun 1 hest til start - men med det flotte resultat Fi Fi Ask (Ci Ci Senjor Ask / Favorit Ask) og Karen Møller Rohde leverede var der heller ikke brug for flere. De red en super flot runde hvor alt så legende let ud, og blev belønnet med 8,9 point og en delt 1. plads. Fi Fi og Karen gjorde sig også bemærket ved deres seneste stævne til UVM i Zangersheide, hvor de blev placeret som nr. 15 i finalen og Fi Fi dermed blev den bedste danske 5-års.

 

Også blandt de 6-års heste havde Karen og Ask-hestene succes. Ingen slog Evolution Ask (Zirocco Blue / Tannenhof's Cheenook) der virkelig viste sig i topform og med en karakter på 8,9 indtog førstepladsen. Også Figeac Ask (Favorit Ask / Carano) gik en rigtig flot tur, og blev placeret som nr. 5 med 8,4 point. 

 

Vores avlshingst Ci Ci Senjor Ask brillierede ved at have afkom i top 3 i alle årgange! Blandt de 4-års er han far til vores Cibelle Ask, der blev placeret som nr. 3. Blandt de 5-års er han far til vinderen Fi Fi Ask, og blandt de 6-års er han far til Kirkelodgaards Ci Ci Chopin, der blev placeret som nr. 2. Derudover er han morfar til den 4-årige kårede hingst Avator Lox e. Action Man Ask Z, der blev placeret som nr. 6. 

 

 Vi glæder os til at gense alle de unge heste fredag, hvor der igen er gratis entré for tilskuere.

 

Se alle start og resultatlister her

 

 

Video

Fi Fi Ask & Karen Møller Rohde, vinder af 1. indledende runde for 5-års

 

 

 Evolution Ask & Karen Møller Rohde, vinder af 1. indledende runde for 6-års

< Tilbage