< Tilbage

Veline Ask årets bedste springbetonet hoppe i DV15-08-2022 - 07:51

Sidste år var det Vicky Ask e. Todt Un Prince Ask, der løb med titlen som årets springbetonet hoppe, i år var næsten en gentagelse i det det var hendes lillesøster Veline Ask, der modtog titlen! 

Veline Ask e. Todt Un Prince Ask/Larimar blev tildelt opdrættermedalje i sølv. Avlskonsulent Karina Christiansen udtalte om hoppen.

– Det er en tiltalende og moderne sportsmodel, højtstillet og passende ædel med dejlige, store, åbne rammer og god harmoni, godt kønspræg, og smidig overlinje, kraftfuld og smidig  galop med god bæring, springer kraftfuldt med god benteknik og forsigitighed og stor kapacitet. Hun er også meget ridelig og har aflagt en flot rideprøve på 875.

 

Ud over Veline Ask havde vi også 3 andre gode hopper med, her i blandt Tosca Ask e. Favorit Ask/Ci Ci Senjor Ask der også modtog en opdrættermedalje i sølv, samt Heisa Ask e. Etoulon/Kannan og Fiorentina Ask e. Conettino Ask/Favorit Ask der begge blev belønnet med en flot bronze medalje. 

 

Finaleplads i 2 års holdet

Med i det flotte hold af 2 års hopper, havde vi også Fiola Ask e. Jewel Ask/Favorit Ask og Celine Ask e. Cyrano Ask/Favorit Ask.

Begge hopper sprang godt og velovervejet og Celine Ask, blev ydermere også udtaget til finalen for de 2 års hopper.

 

< Tilbage