< Tilbage

Sikke en championatsfest på Blue Hors! 17-10-2021 - 13:38

Årets championatsfinaler for ungheste blev afviklet lørdag aften på Blue Hors, som endnu engang har skabt en fantastisk kulisse for de unge heste.

Vores berider Karen Møller Rohde har været i topform med de unge heste og været næsten uovervindelig. Både fredag og lørdag blev hun belønnet med højeste stilkarakter i alle 3 årgange!

4 års finalen

Fi Fi Ask e. Ci Ci Senjor Ask/Favorit Ask, datter af Fendi Ask, som selv har vundet 4, 5 og 6 års championats finalerne, kom til Blue Hors med årgangens højeste karakter og med sejr i begge de indledende runder og lørdagens finale var der vist ingen tvivl omkring hvem, der var årgangens bedste hest! 

Fi Fi Ask vandt 4 års finalen med stil karakteren 8,7 og Casper Ask indtog 5. pladsen med 8.2 lige foran Vega Ask, der blev placeret som nr. 6, flot vist frem af sin nye rytter og ejer Frida Munk Lassen fik de stilkarakteren 8.1

Med i finalen for de 4 års heste var også flere afkom efter vores hingste bl.a. Krogsågårds Petit Favorit e. Favorit avlet Familien Hoffmann Jensen og Heinsgårdens Paris e. Cyrano Ask avlet af Henning Hein placeret som nr. 14. og 16 

 

 

5 års finalen

I fem års finalen, var Karen endnu engang den rytter, der fik klassens højest stilkarakter nemlig 8,6 med Evolution Ask - de var tilmed den hurtigste equipage i omspringning, men desværre indtraf et nedslag på sidste forhindring i omspringningen og måtte "nøjes" med 5. pladsen foran staldkammeraten Farino Ask, som endte på 6. pladsen. Klassen blev vundet af Jacob Theodor Smidt på Bøgengården Gladiator foran Favorit Ask datteren Twilight avlet af Bøje Aagaard Pedersen flot redet af Christian Tang Nielsen.

Udover Twilight og Farino Ask var Favorit Ask far til yderligt 2 afkom som var placeret i top-10, nemlig Figeac Ask redet af Karen Møller Rohde og Luna Ask redet af sin nye rytter og ejer Louise Stenvang, der begge blev belønnet med 8,3 og placeret på en delt 8. plads. 

På en delt 12. plads var Cordino e. Cornettino Ask avlet af Hans Jørgen Juhl og Asbjørn Lauridsen redet af Anni Pape og Zamarolus Ask redet af Søren Møller Rohde.

 

 
6 års finalen

Cassado Ask vandt 6 års finalen med dagens højeste stilkarakter på 9.2 point og tilmed den hurtigst i omspringningen, hvor der var spænding lige til det sidste!

Cassado Ask vandt også championats finalerne som 4 års, og 2 kvalifikationsrunder sidste år, hvor det desværre ikke var muligt at gennemføre finalerne. 

– Den ser helt fantastisk ud, der er ikke noget at sætte en finger på, lød det fra Bo K. Møller, da han gav karakteren og Karen kunne kun være enig og supplerede – Det er bare en hest til fremtiden, den har alt i kassen den her. Den er anbefales værdig som avlshingst :-)

 

 

 

 

Se alle resultaterne fra stævnet her

< Tilbage