< Tilbage

Fidelio Ask solgt til Tyskland20-07-2021 - 08:34

Fløjhingsten Fidelio Ask - efter Favorit Ask / Ci Ci Senjor Ask - er solgt til Tyskland.

Fidelio Ask har gennem den seneste tid udviklet sig særligt godt og flere interesseret købere har henvendt sig på ham. Vi har nu taget beslutningen og solgt ham til Tyskland, hvor han vil fortsætte sin videre uddannelse. 

Fidelio Ask gjorde sig allerede som føl bemærket, hvor han var udtaget til eliteskue. Som 3 års blev han udnævnt præmiehingst ved Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning og som 4 års i 2018 tog han titlen som fløjhingst.

Han har bestået og vandt sin 35-dages test med samlet 873.0 point (Springdisciplinen 881,50 point).

 

Han vandt også Elvin Rasmussens Vandrepokal, der går til bedste dansk avlede springhest og er blevet tildelt opdrættermedalje i sølv.

 

I 2018 og 2019 var Fidelio Ask udstationeret, hvor han i bedækningssæsonen har stod til rådighed for hopperne i Sverige gennem vor svenske samarbejdspartner Eklunda Stuteri ved Lena Zeilot og de seneste år har han stået til rådighed hjemme i Danmark. Vi ønsker de nye ejer og rytter alt held og lykke med Fidelio og håber vi kommer til at se ham i de store Grand Prix klasser om nogle år.Se video af Fidelio Ask fra vores seneste B-stævne


< Tilbage