< Tilbage

Cyrano Ask vinder Materialeprøven i Dansk Varmblod28-11-2016 - 17:47

Der har de sidste 35 dage været afholdt Materialeprøve for hingstene på Tørring Ridecenter hos træningsleder Torben Frandsen. Vores to ung hingste Frontier Ask e. Favorit Ask og Cyrano Ask e. Ci Ci Senjor Ask, der tidligere på året begge gik i præmieringen i Herning, har igen begge brilleret med flotte resultater. Cyrano Ask markerede sig som en suveræn vinder blandt springhestene med 870 point. Frontier Ask bestod prøven med 814,5 point og begge hingste er dermed klar til at stille til endelig kåring i Herning 2017. 

Frontier Ask har hen over sommeren stået til rådighed for de svenske kunder gennem vores svenske samarbejdspartner Lena Zeilot, Svenskerne har også flittigt benyttet den smukke og velspringende unghingst og han er dermed i top 10 af mest benyttet springhingste i Sverige for bedækningsssæsonen 2016.

 

Cyrano Ask har stået til rådighed for de danske hoppeejere hjemme på stutteriet i Martofte og vi venter også selv spændt på føl efter den meget velspringende hingst til foråret 2017.

 

< Tilbage