< Tilbage

Sådan - Rolf og Casall Ask vandt både den samlede LGCT-titel, og Grand Prix'en i Doha05-11-2016 - 22:25

Det blev en følelsesmæssig nat i Doha, hvor Rolf blev kronet som vinder af Longines Global Champion Tour 2016 og samtidig også vinder af Grand Prix'en med fantastiske Casall Ask.

Nærmeste rival til den samlede titel var Edwina Tops-Alexander, men da hun fik 8 fejl i første runde, var Rolf sikker på den samlede sejr i LGCT 2016. 


Men der var stadig noget at ride for, og Rolf og Casall Ask red fejlfrit i både første og anden runde af Grand Prix'en og var klar til omspringning sammen med seks andre ekvipager. 
Som sidste startende i omspringningen viste Rolf og Casall Ask endnu engang at de ikke er med for sjov. Med tiden 36,44 sek. vandt de over Daniel Deusser på First Class van Eeckelghem 36,84 sek. og på tredje pladsen kom Meredith Michaels-Beerbaum på Fibonacci i tiden 37,26 sek. 

Grand Prix sejren i Doha var den tredje i rækken i år. Første gang var i Paris og anden gang i Valkenswaard.

 

"Dette er noget, du kan drømme om, men normalt en drøm, der er umuligt at opnå," siger Rolf, der også takket hele sit hold, hans ejere, sponsorer og partnere, som denne utrolige præstation ikke ville være muligt uden.

 

Se resultatet af klassen og video af Rolf's ridt her.

Fredag vandt Team Paris Jets - bestående af Rolf med Clarimo Ask og Nicola Philippaerts med H & M Zilverstar T - den sidste del af den globale Champions League i Doha

Begge ryttere red dobbelt 0 og var 7 sekunder hurtigere end team Cannes Starts - som var den eneste andet hold, der formåede at ride fire 0-runder.

 

< Tilbage