< Tilbage

Lonni Ask top placeret i dagens Grand Prix ved JBK i Odense 16-10-2016 - 16:59

Søren har været til start ved JBK Odense Horseshow CSI* med én hest, nemlig Lonni Ask, der har deltaget i stævnets Big Tour med stor succes. Lonni Ask er normalt redet af stutteriets anden rytter Karen, der desværre har haft brækket kravebenet og derfor har Søren overtaget tøjlerne på Lonni Ask. 
Lonni Ask - der er efter Lambrusco Ask og Casir Ask - imponerede i dag i Maskinhusets CSI1* Grand Prix, og fik en flot 3. plads. Søren var sidste rytter på banen og kun en rytter var fejlfri - men også hurtig - så der skulle satses for at nå 1. pladsen. Desværre kostede det sats et nedslag på 2. sidste spring, da Lonni var klar til at vende allerede i luften over den brede okser og derved desværre snittede støtten. Den ellers meget forsigtige hoppe var alligevel hurtig, og sluttede på 3. pladsen med 4 fejl. Parret var også placeret i torsdagens kvalifikations runde, hvor det blev til en flot 8. plads. 

Se alle resultaterne her

Endnu en uge med springning i Odense

Næste uge går det igen løs med JBK Horseshow i Odense. Der er championatsfinaler for de unge heste og CSI* og CSI*** for de ældre. 

 

Til start i championatet kommer de to 4 års heste Le Hero Ask e. Le Champ Ask med Karen i sadlen, og Fonzie Ask e. Favorit Ask med Søren som rytter. Fonzie Ask er helbror til vinderen af sidste års 4 års finale Fendi Ask, der kommer til start i 5 års klassen.

I 5 års klassen kommer også Chasseur Ask Z e. Casall Ask, som sammen med Fendi Ask for nyligt var i finalen ved UVM i Zangersheide.

I 6 års klassen kan man nyde synet at stutteries smukke avlshingst Cornettino Ask og Karen, samt den meget lovende hoppe efter Ci Ci Senjor Ask, nemlig Hiphop Ask og Søren.  

 

Sideløbende med championatsfinalerne er der også internationalt stævne hvor Søren deltager i CSI3* med avlshingsten Ci Ci Senjor Ask samt danmarks mesteren 2016 Velerne Ask.

 

< Tilbage